Hvordan til at cirkulere en Swimming Pool

April 4

Hvordan til at cirkulere en Swimming Pool

Puljer er afhængige af regelmæssigt cirkulerede vand for at holde vandet frisk og mug vækst i skak. Pools ikke regelmæssigt filtreret og rundsendt kan blive grøn fra alger og skimmelvækst. Cirkulerende vand i din pool er ikke svært, så længe din pumpe er i regelmæssig orden. Selvom Pool levere verden tyder på, at en pool pumpe være i stand til at cirkulere en hele pool volumen mindst en gang hver otte timer, PAR Pool & Spa bemærker, at kan det tage fire "omsætning" helt filtrere alle vand inde i en pool.

Instruktioner

•Køre den pool pumpe mindst otte timer om dagen. Filteret trækker vand fra inde i poolen i filtreringssystemet. Filtreringssystemet bør rense snavs, snavs og bakterier fra vandet. Overvej at installere en timer, der kører pumpen under "off peak" timer, hvilket kan være billigere.

•Skim vand til at fjerne snavs---som bugs og blade---fra poolen. Fjerner snavs holder filteret fra arbejder hårdere og tager sig af materiale, før det begynder at yngle mug eller svamp. Den blide skimming motion hjælper også med at cirkulere vandet på de øverste niveauer af poolen.

•Tilslut poolen vakuum til hulske kurv og engagere sig i vakuum. Ikke blot gør vakuum pick up snavs i bunden af puljen men også cirkulerer vandet på de dybeste niveauer og hjælper med at bryde op en vækst på pool vægge eller liner. Kører tomrummet i den dybeste del af en pool hjælper med at bryde op stagnation.

•Peg pool's omsætning jets nedad. Ikke blot denne stigning omsætning ned til den dybere del af pool men det reducerer også krusninger på poolen overfladen.

•Swim og lege i vandet normalt. Normal svømning og spille handling cirkulerer vandet i poolen.

Tips & advarsler

  • Test pool, vand med en pH kit og tilføje de korrekte kemikalier baseret på resultaterne. For eksempel, tilføje en pH increaser til pools med lav pH niveauer. Mens ordentligt vedligeholde pool kemikalier ikke direkte relateret til omsætning, det giver mulighed for pool vand på den korrekte balance og arbejder på højeste effektivitet.
  • Overvej at installere en højeffektiv cirkulationspumpe returnere montering at flytter vand i forskellige retninger og giver bedre vandflow.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com