Hvordan til at dække brun maling på et loft

December 20

Hvordan til at dække brun maling på et loft

Mens det kan føles som om du bor under en bunke af jorden med din brune loft, behøver det ikke at være sådan. Maleri over en brun loftet lyser dit værelse og bringer en følelse af plads og højde tilbage til rummet. Hvis det er et stort loft, resten og stræk hver så ofte under processen. male lofter kan dæk din nakke og arme, så pauser er vigtige.

Instruktioner

•Rengør loft med en blød kost til slippe af med støv, spindelvæv og døde insekter. Bære en maske og briller, hvis de falder på dit ansigt. Du skal også bruge maske og briller for når du begynder maleri.

•Calculate den omtrentlige mængde af maling skal du ved at måle de firkantede optagelser af loftet. Gange bredden med længde i fødderne. Columbia maling og belægninger rådgiver et generelle forhold på 300 kvadratfod per gallon af maling, men dobbelt-tjekke maling til kvadrat-optagelser ratio på malingen kan både emulsion og primeren. Visse former for maling give bedre dækning end andre, eller er tykkere, som vil påvirke mængden af maling du har brug for.

Forpakket en primer samt emulsion for top coat, enten i hvid, hvis du bruger hvid maling, eller en pastel af den endelige farve. Må ikke spare på dette. Et enkelt lag primer forbereder og forsegler overfladen, at skabe en uigennemtrængelig base, så den gamle mørke maling ikke vil vise gennem. Hvis du ikke prime overfladen, vil brun maling hjemsøge dig, selvom du anvender to eller tre lag af din emulsion maling.

•Tag ud så meget møbler som muligt og dækker noget du ikke kan flytte med drop klude, herunder tæpper eller gulvbrædder. Åbne vinduer og døre for at få så meget ventilation som muligt. Hvis du har en loftslampe, Sørg for, at det er slukket og skru montering at male under det.

•Paint kanter af loftet med primer hvor det slutter sig til væggene. Maleriet op mod en anden kant er kendt som skæring i og du skal bestige en trappestige at få tæt og præcis. Bruge en skæring i penslen bruges specifikt til dette formål - børster er skåret i en vinkel til at oprette en ranke linje end du ville få forsøger at bruge en standard børste, hvilket er vigtigt, hvis vægge er en mørkere farve end loftet bliver. Træk din trappestige til lette montering og male det lille område af loftet over den.

•Anvend en lang-håndteres roller at anvende primer på den største flade af loftet for at holde dig fra kører op og ned ad en trappestige skiftende holdning og genpåfyldning din maling bakke med få minutters mellemrum. Påfør mængden af primer anbefales på kan for bedste dækning, og lad primer til tørre i den anbefalede tid.

•Klippe i kanterne af loftet med din skæring i pensel og loft emulsion maling. Når du er færdig hver sektion, skal du bruge et kort roller til at udjævne eventuelle penselmærker på loftet, så tæt på kanten som du kan styre uden udtværing væggen. Gøre det samme for området over lette montering og lad malingen tørre.

•Gentag med en anden frakke af emulsion medmindre mærket du har købt er af høj kvalitet og har to frakker dækker kvalitet sammen. Også tjek loftet for at sikre du har dækket alle de brune maling. Hvis ikke, vente på denne frakke til tørre og tilføje en mere frakke for at afslutte, der dækker den brun maling.

Tips & advarsler

  • Bliv ikke fristet til at bruge tape til maske ud af væggen når der skæres. Ikke alle tape er pålidelig, og du vil ofte ende med lækager eller snavs, der ødelægger linjen af maling. Derudover kan maling komme ud med tape, efterlader dig med områder skal gentegnes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com