Hvordan til at dække cylindrisk puder

January 17

Cylindrisk puder, ofte kaldet styrke puder, er gode til at støtte din nederste del af ryggen mens du sidder ved et skrivebord eller se TV og for at støtte din hals, mens du sover. Mens du kan være forvirret, når du først ser på en styrke pude og forsøge at finde ud af, hvordan de skal dække det, der er faktisk en meget enkel procedure, der vil resultere i en farverig, nem at fjerne, en-snap-at-gøre styrke pude dækker. Et stykke stof, en symaskine og nogle bånd vil gøre tricket.

Instruktioner

•Measure omkredsen af puden, der er måling rundt i kroppen af cylinderen. Tilføje 1-1/4 inches til denne måling. Dette er, hvor lang du vil klippe dit stof. Måle på tværs af en af hovedpuden cirkulær ender, i hele længden af puden, og anden enden. Tilføje 3 inches. Dette er, hvor længe du vil klippe dit stof.

•Klippe et rektangulært stykke stof efter dine mål. Fold stoffet i halve på langs med højre side af stoffet---siden af stoffet vil du se når dækslet styrke er på styrke---overfor hinanden. PIN langs kanten, med lige ben placeret 3 inches fra hinanden vinkelret på kanten.

•SEW søm, benytter en symaskine. Placer sømmen 5/8 tommer i fra kanten. Denne 5/8 tommer kaldes sømrum. To søm kvoter konto for ekstra 1-1/4 inches du føjet til måling af omkredsen af puden. Fjern benene før symaskine-nål bliver til dem.

•Klap ene ende af dækslet til 1/2 tommer mod den forkerte side af stoffet. Tryk på. Fold over ende endnu. Tryk på. Sy den foldede kant ned med symaskinen. Sted søm så tæt foldet til bunden kant som du kan. Dette foldede kant gør casing nemlig de bånd, der vil holde låget sammen. Gør det samme på anden enden.

•Drej styrke dække højre side ud. Brug et barberblad til at klippe sømme på indersiden af slutningen af dækslet. Du behøver kun at klippe det indre ½ tomme sting, der strækker sig fra længden af dækslet ind i foldet over ende. Gør det samme på anden enden.

•Sæt styrke ind i omslaget og center det langs længden af dækslet. Trække båndet i den ene ende af dækslet stramme og binde det i en bue. Nu har du ene ende og længden af den styrke, der er omfattet. Trække båndet i anden enden af dækslet styrke til lukket og binde det på samme måde. Nu er din styrke dækket.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com