Hvordan til at dække et gulv med brunt papirposer

December 15

Hvordan til at dække et gulv med brunt papirposer

Brunt papirposer er ikke kun til transport af dagligvarer--du kan forvandle dem til en samtale-stykke gulvbelægning, der efterligner udseendet af læder eller sten. Belægning af papir med polyurethan giver det lang holdbarhed.

Instruktioner

• Rengør gulvet med sæbe og vand eller trinatriumphosphat (TSP). Skyl grundigt.

•Tear din papirsække eller kraftpapir papir i stykker med takkede eller ujævne kanter til at give et mere naturligt look. Være kreativ - gøre stykker uanset størrelser du ønsker. Hvis papiret opfylder vægge eller andre forhindringer, skåret disse kanter med saks til at give en lige linje. Lad papiret flade eller kradser det og glat det til at give nogle tekstur.

•Start på hjørnet længst væk fra døren til værelset. Male et lille område af gulvet med polyurethan eller en 50-50 blanding af hvide lim og vand, ved hjælp af din store pensel. Sted stykker af taske eller kraft papir over det malede område. Overlap stykkerne lidt, anvende nogle polyurethan eller fortyndet lim på de overlappende kanter.

•Fortsæt maleri og lægge små sektioner af papir. Arbejd din vej rundt i lokalet, efterbehandling på døren. Udjævne eventuelle luftbobler under papiret, som du går; punktere papir med en straight pin, hvis det er nødvendigt at slippe af med en boble. Lad gulvbelægning sidde i en time.

•Applicer en frakke af polyurethan eller gulv finish over hele gulvet. Lad det tørre i timen, eller i henhold til etiketten retninger. Påfør tre til fem yderligere lag, at lade hver en tør før du anvender næste. Efter den sidste pels, tillade gulv finish til at helbrede ifølge etiketten retninger inden du går på det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com