Hvordan til at dække et gulv med flydende Vinyl

March 18

Hvordan til at dække et gulv med flydende Vinyl

Flydende vinylgulve er et materiale, når den anvendes, producerer en problemfri og monolitisk overflade at obligationer direkte til substratet af eksisterende gulvbelægning. Almindeligvis anvendes i applikationer, hvor en slidstærk, skridsikkert, nem at rengøre, permanent og fleksibel Gulvbelægning er påkrævet, flydende vinyl bruges i en bred vifte af applikationer. Nogle eksempler kan nævnes hospitals- og sundhedssektoren miljøer, lagre, køkkener, mad produktionsfaciliteter, kenneler, bil showrooms, garager og workshops. Materialet leveres i en række farver og er relativt nemt at anvende ved hjælp af traditionelle maleri metoder.

Instruktioner

•Forbered eksisterende gulvets overflade for anvendelsen af flydende vinylmateriale. Tillad nye betonoverflader hærde i mindst fire uger. Fjerne støv eller andre snavs, fedt og olie fra de eksisterende gulvbelægning. Slib eller etch alle glatte overflader for at give god kontakt mellem overfladen af den eksisterende gulvbelægning og vinylmateriale. Tør den eksisterende overflade helt før anvendelsen.

•Mix hærdning agent og vinyl harpiks, baseret på fabrikantens anbefalinger. Kombiner komponenterne grundigt, blanding med boret og blanding blade i to til tre minutter, indtil blandingen er en endda farve. Undgå at indarbejde luft ind i blandingen.

•Skabe temperaturen i rummet til over 50 grader F for optimal anvendelse resultater.

•Paint flydende vinyl på eksisterende gulve ved hjælp af hånd-pensel, skære omkring kanten af rummet og omkring eventuelle faste objekter, stillinger såsom eller elektrisk inventar i det eksisterende gulv.

•Applicer et jævnt lag af flydende vinyl med fåreskind roller og lang håndtere til de resterende dele af gulvet.

•Tillad den flydende vinylgulve hærde i 18 til 24 timer. Applicer yderligere lag, som kræves for at opbygge gulvet, venter på 18-24 timer mellem hver frakke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com