Hvordan til at dække et vindue på en gårdhave døren

January 28

Hvordan til at dække et vindue på en gårdhave døren

En terrasse dør vindue kan bestå af en enkelt stor rude af glas eller af flere ruder af glas i døren. Mens gårdhave døren vinduet lader masser af lys og luft ind i rummet, det kan lade i for meget lys eller det kan være placeret for at forstyrre dit privatliv. Dækker en terrasse dør vindue giver dig mulighed at nyde dens fordele samtidig også bevare dit privatliv.

Instruktioner

•Sæt vindue klamrer sig til vinduerne. Vindue klamrer sig er vinyl plader eller decals, der kommer i forskellige designs og fastgør ved stikning til din gårdhave windows. De er let aftageligt. For eksempel, en farvet glas mønstrede vindue klamrer kan give dit værelse en elegant katedral-lignende virkning, eller matteret decals kan give dit glas en viktoriansk æstetiske. De obskure dit vindue samtidigt med at tillade lys til at skinne igennem.

•Sæt beslag til væggen over vinduet ved hjælp af skruer og en boremaskine. Derefter tråd gardiner op på en gardinstang og placere gardinstang på monteringsbeslagene. Gardiner kan være lukket for at skjule vinduet på gårdhave døren helt, eller de kan stå halv-lukke op at lade i nogle lys. Bruge rene gardiner til en lys og luftig effekt, og bruge tykkere forhæng for et mere struktureret udseende.

•Sæt montering beslag der kommer med vandrette persienner til væggen over døren og derefter snap hoved skinnen af de vandrette persienner i monteringsbeslagene. Blinds kan tegnes som nødvendigt, når du ønsker uhæmmet lys, men for det meste de kan åbnes og forlod ned. Ligesom gardiner er de ideelle til glidende patio døre, som bevægelse af døren ikke vil blande sig med bevægelse af blinds.

•Klippe stykker stof der passer til målinger af terrasse dør vindue og blød struktur i flydende stivelse. Når stoffet er gennemblødt, glat det til glas. Stivelsen giver stof til at holde sig til vinduet, at skabe en uigennemsigtig overdækning af glas. Stoffet kan fjernes med vand og erstattes nemt hvis du vil ændre dit udseende.

Tips & advarsler

  • Look for blinds eller gardiner, der kan monteres direkte på vinduet. Denne form for paradenummer kan findes i kits, der kommer med deres egen specifikke instruktioner.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com