Hvordan til at dække gamle sofaer & Loveseats

January 16

Hvordan til at dække gamle sofaer & Loveseats

Erstatter din gamle sofa og loveseat er ikke altid i budgettet. Hvis du er klar til en ændring af stil og indretning i din stue, men du er ved at løbe tør for midler undersøge kreative måder at give din sofa og loveseat et nyt udseende uden at sprænge banken. Du kan enten købe færdige varer for at dække din sofa eller bryde ud symaskine til at designe din egen. Uanset hvad, vil du se dine møbler har et par gode år tilbage.

Instruktioner

•Indstil hvad farve eller design du ønsker til din gamle sofa og loveseat. Husk at en sofa er en af de vigtigste knudepunkter i enhver stue; vælge en farve eller et design, der supplerer din indretning. Genkende, hvordan stoffet føles er lige så vigtigt, hvordan det ser ud. Vælge noget, du ønsker at sidde på, lounge på og ser på for kommende måneder.

•Measure din gamle loveseat og sofa. Brug et målebånd til at bestemme længde, bredde og højde af sofaen og dens puder. Tag dine målinger til et stof eller møbler butik og udvælge materiale til at dække din sofa. Holde i vel at mærke kan enten købe en færdiglavet slipcover, eller du kan sy sammen stof til at oprette din egen. Nogle færdige sofa dækker kommer i ét stykke af elastisk materiale; andre kommer i tre stykker for ryg, base og puder af sofaen. Fabric valg for din sofa dækker vil sandsynligvis omfatte bomuld, silke, linned, twill, chenille, ruskind og denim.

•Brug billige alternativer til at dække din gamle sofa og loveseat, hvis købe en færdiglavet sofaen dækning eller købe stof for at gøre din egen dækning er ikke en mulighed. Bruge ark eller letvægts dyner til at dække din sofa. Drapere ark eller dyne over sofaen og putte de overskydende dele i puder til at få en stram pasform. Brug to ark eller tæpper hvis det er nødvendigt, en til bagsiden af sofaen og en for sæde puder. Selv med denne billig løsning, kan du vælge ark eller dyner med farver og mønstre, der supplerer din indretning. En fordel at bruge ark eller dyner til at dække din sofa er, at de er let maskine vaskes eller udskiftes hvis de får beskadiget eller farves.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com