Hvordan til at dække græsfrø med halm

November 30

Når du sy en ny græsplæne eller forsøger at reseed en nøgen plet, er græsfrø lidt udsat for elementerne. Selv hvis du dækker dem med jord, kan frø skift i kraftig regn, oprettelse af græs til at vokse i et område, men ikke i en anden. Hvis du vil forhindre dette problem i at ske, spredes halm oven på jorden og frø. Halmen holder materialet på plads og nuancer frø en smule, og som en bonus holder fugle fra at spise alle frø.

Instruktioner

•Spread frø på jorden. Følg vejledningen på pakken, hvor meget du har brug for frø baseret på størrelsen af den plads at blive seedet. Hvis du er usikker på størrelsen, måle det. Indsamle bredde og længde af rummet og Multiplicer disse tal sammen til den samlede størrelse. Bruge en frø sprederen spredes halvdelen af mængden i rækker på tværs af plænen, så Gentag med anden halvdelen af frø i rækker på en vinkelret vinkel til først.

•Sprinkle muld over frø i en dybde af 1/4 tommer. Frø skal være i kontakt med jord til at spire. Selv om de skal hvile på jorden, når de er spredt, vil der dækker frø med en smule mere jord kun øge chancerne for spiring.

•Cast halm over plænen i hånden. Tag en klump af halm med to hænder og holde det løst mellem hænderne. Hold dine hænder over jorden ved kanten af den plantede plads og ryste. Dråben falder langsomt gennem dine hænder og til jorden. Sørg for der er ingen klumper.

•Flyt dine arme fra side til side som du ryste let dækker et område med halm. Du ønsker ikke det at være tyk eller væksten vil ikke får nok lys. Også, hvis halmen er fastsat for tung vil det bevarer fugten og eventuelt udvikle skimmelvækst. Du vil bare nok til at holde jorden, så det ikke vaskes væk. Udbredelse halm ud så langt som du kan nå rundt seedede området uden at gå på jorden. Når du har brug at gå i på jorden, blive på de områder, der allerede har halm. Tag så meget halm, som du kan med dig ind i området, så du ikke behøver at gøre for mange ture.

•Kapacitet græsplæne så at det bliver fugtigt ned omkring 2 inches. Vand dagligt i de første par uger og derefter reducere til to gange om ugen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com