Hvordan til at dække gulv til loft-spejle

September 23

Hvordan til at dække gulv til loft-spejle

Mens et gulv til loft spejl åbner op i et rum og giver dig masser af reflekterende overflader, kan det også være lidt disharmonisk. Du kan hele tiden blive overrasket bevægelse ud af hjørnet af dit øje, eller lys kan slå spejlet på en dårlig vinkel, konstant blændende mennesker kommer ind i lokalet. Hvis du ikke kan fjerne en generende gulv-til-loft-spejl, kan du bruge forskellige teknikker til at dække det, beroligende at spejlet har på dit hjem.

Instruktioner

Hæng en eller flere stof gobeliner over spejlet, ved hjælp af en hammer og søm til at montere stoffet. En klud tæppe med et attraktivt design eller en dekorativ quilt eller tæppe, der er stor nok kan skjule spejlet helt eller delvist. For et smukt koket effekt, løft et hjørne af vægtæppe, og pin det afslører et hjørne af spejlet.

•Draw på spejl med tør slette markører. Tør slette markører aftørre spejle helt, og du kan bruge mærkerne til at skabe et attraktivt design på den reflekterende overflade, helt eller delvist dækker spejlet. Dette er en fremragende mulighed for unge børn at blive involveret som de må henlede hovedsagelig på væggene.

•Obscure spejl med glas decals. Glas mærkater kan skabe en matteret spejleffekt på spejle, faldende deres virkning, eller du kan vælge helt uigennemsigtig decals, der dækker hele eller dele af spejlet sig selv. Et glas decal kan fjernes i et par sekunder hver gang du ønsker spejlet tilbage.

•Anvend en trykfølsom lim putty at anbringe plakater til spejlene. Lægge op en stor plakat omgivet af mindre plakater, eller blot bruge plakater af samme størrelse til at oprette et patchwork quilt over spejlet. Fordi plakaterne er adskilt fra hinanden, gør det dem et glimrende valg for gulv til loft-spejle monteret over falsning glasdøre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com