Hvordan til at dække kælderen polakker

December 4

Kælderen polakker køre lodret fra gulvet til loftsbjælker at yde strukturstøtte til et hjem. Ofte producenter fylde polakker med beton til at styrke pol. Et konkret fylde gør sammenbrud polakkerne brandsikker, som hjælper med at undgå strukturelle i tilfælde af en brand. Dreje en kælder i et beboelsesrum tilføjer brugbar plads til et hjem. Boligejere dække gulve, vægge og lofter med efterbehandling materialer, men stål understøtter fortsat, forlader en tiltrækkende pol i rummet. Dækker support polakker tilføjer prikken over i'et til kælderen.

Instruktioner

Træ boks dækker

•Measure højde og bredde af stangen. Bemærk målingen.

•Klippe 1-tommer tømmer med en rundsav til en længde svarende til højde minus 1/4-inch. Bestemme den anden måling i 1-tommer tømmer baseret på størrelsen af den støtte pol. For eksempel, hvis støtte pole måler 4 inches, bruge 1 - ved 6-tommer tømmer. Skære den lange side kant af hvert stykke af tømmer på en 45-graders vinkel med en bordrundsav.

•Applicer en overfladebehandling af træ lim til 45-graders-vinklet kant af tømmer. Placer det andet stykke tømmer mod det første stykke af tømmer montering den limede 45-graders vinkel med 45-graders vinkel fra det andet stykke tømmer. Køre efterbehandling negle gennem det første stykke ind i det andet stykke hver 6 inches. Anvend trælim til 45-graders-vinklet kant, og passer det tredje stykke af tømmer til det. Kørsel efterbehandling negle gennem det andet stykke tømmer til den tredje stykke tømmer hver 6 inches. Du har nu en tre-sidet boks.

•Strømforbrug i standby tre-sidet boks op rundt om stangen. Anvende trælim til de to udsatte 45-graders-vinklet kanter. Passe den fjerde stykke tømmer op til de tre sider for at oprette en boks. Kørsel efterbehandling søm i hver 6 inches langs begge kanter. Punkt et søm mod loftet på en 45-graders vinkel nær øverst i midten af feltet. Drive søm gennem kassen i en støtte stråle ovenfor. Gentag for hver side af boksen. Punkt et søm mod gulvet med en 45-graders vinkel nær nederst i midten af boksen, og slå søm gennem skoven i gulvet. Gentag for hver side af boksen.

•Sand boksen med 220 sandkorn sandpapir, og Afslut udvendigt med maling eller pletten.

Kolonne dækker

•Measure højde og bredde af stangen.

•Vælg en premade, fremstillet kommercielt pole dækning. Pole dækker kommer i en bred vifte af stilarter, herunder prefinished skoven, ufærdige træ eller færdige plast.

•Anbring en halvdel af kolonnen dække op til kolonnen. Anvende konstruktion klæbemiddel til udsatte kanter. Placer den anden halvdel af kolonnen omkring den modsatte side af stangen, og tryk på de to sider sammen. Nogle polakker brug et snap-sammen-system til at sikre de to halvdele sammen.

•Fyld sømme med malbare latex caulk. Hvis du har træ kolonner, skal du udfylde sømmene med træ kit. Sand træ kit med 220 sandkorn sandpapir efter træ kit tørrer til en til to timer. Anvende maling eller pletten hvis kolonnerne ikke har en finish.

Tips & advarsler

  • Kælderen polakkerne er også kendt som lally kolonner eller lolly kolonner. Mange pole dække fremstiller henvise til dem på denne måde.
  • Du kan oprette en kolonne med drywall i stedet 1-tommer tømmer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com