Hvordan til at dække keramiske fliser med en område tæppe

November 23

Område tæpper spiller en stor rolle i udseendet af et værelse. De bryder op i området og sammenlægge afart hen til ellers nøgne eller endda gulvbelægning. Keramisk flisegulv er rene og alsidig men tendens til at se almindelig, især i store områder. Dividere gulvet med dækker keramiske fliser med område tæpper vil tilføje tekstur og dybde til ethvert rum.

Instruktioner

•Indstil hvilke områder af keramiske fliser gulv du ønsker at dække. Også beslutte formålet med område tæppe; den bedste måde at bruge en er enten placere det under et stykke af møbler, såsom sofabord, eller til at opdele en stor åben grundplan i to områder. Du kan også bruge en område tæppe til at dække en stor del af gulvet i ethvert rum.

•For at dække over de fleste af keramiske flisegulv, måle hele rummet fra væg til væg. Få et tæppe, der vil være mindst 24 inches kortere end den korteste væg i rummet. For et værelse, der er 12 x 15 fod, Vælg et område tæppe, der måler 10 x 12 fod.

•Til mindre områder og under møbler, måle området hvor tæppet går. Altid tilføje mindst fem inches til målinger af de møbler, som du vil placere tæppet. Tæppet skal let rumme bord med plads til overs.

•Anvend et tæppe med en tung opbakning lavet af gummibelagt materiale, da dette vil holde sig til den keramiske flisegulv og holde tæppet på plads. Aldrig lavet brug en gulvbelægning af materialer såsom chenille eller garn uden skridsikker underlag. Når træde på disse de blive glatte og vil forårsage dårlig falls.

•Når du vælger et tæppe til dit keramiske flisegulv, vælge en, der passer til farven på fliserne samt møbler indretning. Hvis rummet er lys farvet, en mørk tæppe i en matchende vil farve forstærke tæppet. Dette vil arbejde pænt, hvis dit mål er at henlede opmærksomheden på tæppet.

•Hvis du blot ønsker at dække et område af flisen men ikke distrahere fra resten af rummet, brug et tæppe, der er lignende i skygge og farve på gulvet. Dette vil gøre tæppet blend.

Tips & advarsler

  • For lokationer, der har tendens til at få koldere klimaer, overveje et tæppe fremstillet af uld eller nylon, især den tykke fluffy nylon type.
  • For varmere steder, bomuld, jute, bambus, vil havgræs eller sisal fungere bedst.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com