Hvordan til at dække keramiske fliser, når Remodeling et badeværelse

February 16

Hvis du har brug for en opgradering på dit badeværelse, men du er helt tilfreds med den eksisterende keramiske fliser, skal du beskytte flisen under den remodeling proces. Remodellering et badeværelse kan være en stressende oplevelse, især hvis værdifulde flise bliver beskadiget i processen. Denne artikel vil vise dig nogle tricks af handelen, der vil beskytte din flise vægge og gulve under makeover.

Instruktioner

•Gather nok avis til at dække den pågældende flise. Single-ply avis bør være tilstrækkeligt for keramiske vægge og gulvfliser.

•Klippe flere 2-tommer strimler af blå maler tape og placere dem på den ydre del af din hånd. Højrehåndede folk sætte tape på venstre hånd; venstrehåndede mennesker sætte tape på din højre hånd.

•Start i det ene hjørne af badeværelset. Hold og flade ud et ark af avisen med hånden, tape og tape det på plads på væggen eller gulvet med den frie hånd. Fortsat tilføje avis ark i én retning, overlappende dem omkring en tomme og tape som du går. Tilføje flere bånd til din hånd efter behov. Denne procedure vil arbejde for vægge og gulve.

•Efter flere ark er på plads, ved hjælp af lange strimler af tape, tape helt af avisen top og bund grænser og også hvor papir overlapninger. Dette vil forhindre affaldsmateriale, negle og andre artikler fra at blive fanget inde i papiret. Hvis noget med en hård eller klistret overflade bliver mellem afsnittene papir, og så trådte på, kan skader på flisen være betydelige. Fortsæt skiftevis mellem anvendelsen af enkelte ark med små tape strimler, og tape-omkranset ark indtil hele væggen eller gulvet er dækket.

•Undersøg dit arbejde med jævne mellemrum mens remodel er undervejs. Tjek for huller i papiret og derefter tape mere på efter behov. Du kan bare lægge et nyt stykke papir oven på gamle og derefter tape det. Bare sørg for at ingen vragrester eller sagen er fanget under papiret.

•Hvis dit badeværelse remodel er komplet, bare rive papiret og blå maler tape fra gulv og vægge og genbruge det.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en stor rulle brunt papir vil minimere mængden af blå maler tape anvendes i dette projekt, og kan også give en stærkere dækning end avis.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com