Hvordan til at dække køkkenborde

November 2

Mens der er mange måder at dække grimme køkkenborde, eller køkkenborde, der bare ikke passer ind i din udsmykning planer, en af de enkleste og mest eftertragtede langt ved hjælp af beton til at dække de eksisterende bordplader. Beton er ikke længere bare for konstruktion, men der produceres i mange farver, der skaber en glat, stilfuld, holdbare bordplade. Langt fra at være kolde og moderne, er mange konkrete finish til bordplader nu varm og indbydende. Dækker dine bordplader med beton er et projekt, som du kan udfylde dig selv.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at beregne området af din køkkenbordet ved at multiplicere længden måling af bredde måling og derefter at multiplicere dette tal med den ønskede bredde for din bordplade. Måle område af hver countertop kant og tilføje alle de resulterende tal sammen for at få din samlede område måling.

•Vælg en beton på en hardware- eller hjem forbedring butik. Læs emballering af dit valgte produkt; Det angiver, hvor meget området denne én container af dette produkt vil dække. Sammenlign disse oplysninger med din køkkenbordet område måling og købe nok beton for at dække hele køkkenbordet. Anmodning om at få din beton blandet i butikken; Dette er en fælles praksis og sparer dig besværet med at forsøge at gøre det selv.

•Lay ned presenninger til beskyttelse af gulve omkring bordplader du vil dække. Hænge presenninger til at dække eventuelle vægge ved hjælp af malerens tape.

•I området hvor du skal arbejde, samle din beton, fugemasse, et metal finish murske, en maling pan og roller, malerpensler mellemstore, en boremaskine, 1" flad-head skruer, en sprayflaske med vand, wire snips og den trådnet konkrete foring.

•Brug wire snips til at skære trådnet konkrete foring i stykker, der vil passe på din bordplade overflade og hver af kanterne, mens en lille kant af køkkenbordet afdækket hele vejen rundt. Placer den overflade liner omhyggeligt så tæt på centrum som muligt. Bruge øvelsen til at synke en skrue gennem slimhinden i den gamle bordplade ca hver 6", arbejder i rækker fra top til bund. Hold hvert stykke kant foring på plads som du skrue den til køkkenbordet på samme måde.

•Dig i betonen ved hjælp af din murske og øse op ca 3 kopper på den flade side. Begynder i en langt inde i hjørnet og murske en selv, tynde lag af beton på den eksisterende køkkenbordet. Husk at nøje dække kanten af køkkenbordet. Genanvende eventuelle små mængder af beton, der falder ud af kanterne. Fortsat planteskovl på betonen, indtil hele køkkenbordet er dækket.

•Brug sprayflaske at tåge beton med lidt vand, da det sætter, har derefter børste det forsigtigt med børster af en tør pensel til glat ru områder og niveau af beton. Dette vil skabe en ensartet tykkelse til konkrete, og selv tørring. Tillad beton hærde i en time, når det er jævn og glat.

•Brug murske til at tilføje en lidt tykkere lag af beton på samme måde som du gjorde det første lag. Undgå at bruge et tykt lag af beton i et forsøg på at spare tid; luft kan blive fanget i beton, som vil skabe lommer af svaghed som det hærder. Tør pensel ren med en klud og bruge det og en sprayflaske til at udjævne denne lag.

Anslag dysefastgørelsen hvile en håndholdt flyder på overfladen af betonen, og skub det langs overfladen for at skabe en glat, helt niveau finish. Helbrede betonen for 2-3 timer.

•Fyld en maling pan med konkrete fugemasse. Rulle en paint roller i fugemasse, indtil du har en selv belægning på rullen. Begynd på indvendigt hjørne af en fjerneste ende og roll på fugemasse på i lige linjer, der er så længe som muligt. Husk at rulle fugemasse på køkkenbordet kanter. Siden beton er porøse, det kan plette, knæk, og bliver en grobund for bakterier. Forsegle din bordplader hvert år for at undgå alt dette. Tillad fugemasse til at tørre helt natten før du bruger din nyligt overdækket køkkenborde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com