Hvordan til at dække kolonner

October 27

Kolonner findes typisk på forsiden og tilbage veranda områder af boliger. Disse kolonner bære vægten af tag overhead, tilføje stabilitet til din udendørs opholdsområde. Dækker en kolonne er en nem måde til helt at ændre udseendet af din udendørs rum uden en større renovering. Ved at placere sten mursten omkring din eksisterende kolonne, kan du give din plads en revitaliseret look.

Instruktioner

•Spray kolonner med en vand slange. Fjerne overskydende snavs eller snavs fra kolonnerne. Om nødvendigt fjernes store indskud af snavs med lys rengøringsmiddel og en skrubbe pensel. Sikre, at området er ren, så mørtlen bliver oprettet godt.

•Mix mørtel med vand i en spand ved hjælp af en murske til blandingen omrøres. Tilføje mængder af mørtel og vand beskrevet i brugsanvisningen, der fulgte med mørtel. Blandes grundigt med murske indtil du har en ensartet blanding.

•Applicer mørtel til den første sten mursten med en murske. Placer mørtel på siderne, toppen og bagsiden af mursten. Tryk mursten på plads i bunden af kolonnen. Bagsiden af stenen skal være presset fast mod din eksisterende kolonne for mørtel til at overholde.

•Fortsæt at anvende mursten omkring din eksisterende kolonne. Når du har en hel række hele vejen rundt om din kolonne, Fortsæt mønsteret bevæger sig op. Suppleant, ved hjælp af store og små klodser til de bedste look. Fortsætte indtil du når den højde, hvor du ønsker din kolonne dækning til at stoppe.

•Applicer mørtel til toppen af din kolonne dække generøst. Glat ud mørtel ind i en selv og flad overflade ved hjælp af en murske. Placer din flade sten cap på toppen af mørtel og tryk den nedad fast til sædet det ud. Dette vil tjene som flad top på din nye kolonne dækning.

•Dæk stenen arbejde med plastfolie for at forhindre fugt siver i. Tillad mørtel at indstille helt før du fjerner plastikken. Dette vil normalt tage 24 til 48 timer.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker et glattere udseende, overveje at købe fremstillede glasfiber kolonne dækker for at installere.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com