Hvordan til at dække laminat skabene

September 17

Hvordan til at dække laminat skabene

De fleste moderne køkkenskab systemer og skabene er ikke massivt træ men er en kombination af træ og laminat finer, der har gjort til at ligne træ. En typisk konfiguration er at have solid hårdttræ døre og skuffefronter med en partikel bestyrelsen skab kroppen dækket med laminat. Dækker, eller '' refacing'', disse skabene er processen, der dækker de gamle laminat med nye laminat. Laminat kommer i selvklæbende-backed ark at du skaller-og-tryk på plads. Den eksisterende laminat skal være fast, ren og de-tilsløret før du starter.

Instruktioner

•Brug din skruetrækker til at fjerne døre og skuffe fronter fra skabene. Sæt dem til side. Fjerne hængslerne og eventuelle andre hardware fra skab kroppen.

•Buff hele skabet med din pad sander og 100-sandkorn sandpapir, lige nok til at tage ud glans. Tør støvet.

•Når du razor knife, skære et stykke af laminat for hvert område af skabet, gør stykker om 1 tomme større hele end området. Udskårne stykker fra bagsiden af arkene, lægge dem fladt på ansigtet, snapper kører kniven tværs over ryggen gennem voks papir og scoring laminat, derefter det i halve.

•Hold hver laminat stykke op til det område, det kommer til at dække. Trække ned et par inches af voks papir fra toppen og tryk på laminatet på overfladen, at lade det udhæng på alle sider. Trække ned resten af voks papir mens du trykker på laminat til overfladen, indtil det er hele anbragt.

•Køre den en trætromme langs laminat at presse ud nogen luftlommer.

•Trim off overskydende laminatet ved at køre din barbermaskine kniv langs kanten af skabet, i en 45 graders vinkel, så kanten af laminatet er skrå. Gentag for hver af spænder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com