Hvordan til at dække Latex maling

November 1

Latex maling er en vandbaseret maling, der er en af de mest almindelige typer af maling, der anvendes i dag på grund af dens holdbarhed og alsidighed til både indendørs og udendørs brug. Latex maling kommer i en række forskellige finish, herunder højglans, halvblank, satin (eller æggeskal) og flade (eller mat). Hvis du ønsker at dække latex maling, afgør typen af eksisterende finish din tilgang. Især hvis du forsøger at male over en glans latex maling med en anden latex-baseret farve, skal du prime det aktuelle maling job for at sikre, at den nye maling effektivt vil holde sig til væggen. Hvis du planlægger at bruge en oliebaseret maling til at dække din nuværende frakke af latex maling, skal du udføre nogle ekstra trin for at sikre, at den smarte oliemaling korrekt vil frakke væggen.

Instruktioner

•Sand latex maling dækket væg med en medium-grus sandpapir for at fjerne latex maling. På grund af sammensætningen af latex maling, din nye frakke af maling vil ikke holde sig ordentligt og vise flere mangler hvis du ikke fjerner den aktuelle maling fra væggen. Kontroller, at væggen er slebet glat før du fortsætter.

•Aftør væggene med en fugtig klud. Dette vil fjerne snavs og rester fra slibning af vægge.

•Tape rundt i kanten af væggene, støbning, vinduer og elektriske plader. Prøv at sætte kanten af tape så tæt som muligt til kanten af det element, du dækker. Til loftet, være sikker på at overholde tape til loftet, snarere end toppe af væggene.

•Prime vægge med en akryl eller vandbaseret primer. Akryl og vand-baserede primere arbejde godt sammen med både latex og oliebaseret maling. En primer vil sikre en bedre vedhæftning af malingen og flere holdbarhed. Anvende primeren, som du vil regelmæssigt anvende maling, flytter fra toppen af muren til bunden af væggen, i sektioner. Bruge en rulle til de større rum og malerpensler for detaljer. Give rigelig tid til primer til tørre.

•Applicer den nye maling til væggene. Følg de samme retninger for at anvende primer i trin 4. Hvis du bruger olie maling, skal du male tyndere at rengøre din pensler og hænder, når du er færdig. Gøre det muligt malingen til at tørre helt - natten er bedste--før du anvender en anden frakke.

Tips & advarsler

  • En professionel finish, anvende to frakker af maling. Dette vil give dine vægge et jævnt og ensartet finish og vil give en længerevarende look.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com