Hvordan til at dække Latex Stencils

January 13

Selvom stenciled rosenhaven i badeværelset kan have været en god idé på det tidspunkt, kan der dækker den forældede design nu være en prioritet. Tilsløre en forældet latex stencil design indebærer et par trin. Mængden arbejde afhænger af størrelsen på stencilen og hvis de eksisterende maling kampe på stencilens basefarve.

Instruktioner

•Indstil hvis væggene skal være helt malet, eller blot den umiddelbare stencil område. Gentegner hele væggen er ofte den bedste valgmulighed med store, mønster stencils. Find grundfarven maling, hvis den er tilgængelig. Åbn malingen og fastslå, om malingen er stadig brugbar. Se efter tegn såsom en stærk, skarp lugt eller adskilt maling med angivelse af malingen er for gammel til at bruge. Forstå hele væggen skal være malet, hvis malingen er gamle.

•Sæt plast folie eller slip tøj på gulvet. Fjern eventuelle nærliggende tilbehør og møbler. Sand området stencil eller for store stencils, hel væg overflade. Brug en mellemlang grus slibning svamp til at udjævne væggen. Tørre vægge med en ren, våd klud til at fjerne støv.

•Brug levn grundfarve og anvende en lille mængde over stencilen ved hjælp af en lille pensel. Lad det tørre. Ser om farvning er endnu og vil matche den eksisterende basecoat, eller hvis det malede område ser ud som om væggen var simpelthen lappet. Hvis malingen farve dækker stencilen og malingen tørrer, matcher de eksisterende maling fortsat skal dække stencilen latex med maling.

•Purchase nye maling til at dække store stencils eller hvis eksisterende maling er ikke længere anvendelige. Maske off alle områder som molding, trim og lofter med 1-tomme maler tape. Roll på den nye latex maling til at dække de latex stencils. Brug selv, solid strøg; gælde dog ikke en stor mængde af pres. Bruge en vinklet børste til at anvende maling af væg overflade perimeter. Afgøre, om en anden eller tredje lag maling er forpligtet til at dække stencilen.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at matche en gammel base coat farve med ny maling og kun dække området stencileret. Farvelægningen vil højst sandsynligt ikke passer. Gentegner hele væggen anbefales.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com