Hvordan til at dække loft planker i mellem åben bjælker

October 22

Fritliggende loftsbjælker, der er smukt færdig kan låne dramatiske charme til ethvert rum. Du kan udføre dette design ved at installere imiteret træ loftsbjælker, hvis du har VVS eller ledninger, der skal være omfattet af drywall og kan ikke fjernes. For dem, der er i stand til at bruge deres færdige og originale bjælker til at opnå denne stil, kan loft plankerne over bjælker skjules ved hjælp af drywall med lidt arbejde. Du skal mindst én helper.

Instruktioner

•Climb en stige og måle loftet mellem hver bjælke med et målebånd, omhyggeligt skrive ned målingerne. Du kan have til at hverve hjælp fra en ven for dette trin.

•Lay en gipsvæg ark fladt på gulvet og måle det for det første panel, markere et lille hak med en tømrer blyant til at angive, hvor at skære. Juster øverst på T-square flush mod drywall kant, og sørg for den vinkelrette del justeres med den markerede notch. Brug en hobbykniv, score drywall langs T-square, skære kun de ydre indpakning. Placer drywall på et bord med scorede linjen falder på sin kant, og skub den udhængende del ned, indtil den fastgøres. Med hobbykniv, skære ydre indpakning på den modsatte side af drywall.

•Applicer konstruktion klæbemiddel til loftet hvor det første panel skal placeres, og ved hjælp af drywall bøjle og hjælperen, placere drywall flush mod loftet. Drift af drywall bøjlen er moderat let. Placer drywall på tænderne og regulere liften, så drywall er forhøjet indtil det er flush mod loftet. Når drywall er på plads, vil du have ca. 10 minutter til at skrue det i korrekt, før den konstruktion selvklæbende bånd er kompromitteret.

•Skru gipsskillevæg i loft planker ved hjælp af en boremaskine med lidt 5/8-inch skrue, placere skruerne 3/8 tommer fra kanter og ca 7 inches fra hinanden rundt i drywall og ned sin center. Skruerne skal smilehul drywall men ikke bryde hele vejen igennem.

•Gentag trin 1 til 4 for de resterende dele af loftet.

•Dæk kanterne hvor drywall møder drywall tape. Hvis kanterne, der grænser bjælker er ikke flush, kan de kræve taping så godt. Brug en spackle kniv til at anvende fælles sammensatte jævnt over tape og gipsvæg skruerne. Når den fælles sammensatte er helt tør, kan det kræve en anden frakke til perfect finish. Sand den tørrede sammensatte let med en afslibning blok før du anvender det andet lag.

•Sand områder med fælles sammensatte let ved hjælp af en slibning blokere når den endelige pelsen er helt tør. Dit loft er nu klar til grunding og maling.

Tips & advarsler

  • Det kan være en god idé at tegne et diagram af dit loft inden måling, forlader plads hvor du kan indtaste målinger.
  • Hjælperen bør have gode øverste organ styrke og udholdenhed i tilfælde af at du har brug for nogen at holde drywall på plads, mens du skrue i loftplader.
  • Prøv at måle og skære dine drywall så nøjagtigt som muligt for at undgå huller mellem bom og gips, som kan kræve uforholdsmæssigt store tape og spackling.
  • Før du leje drywall bøjle, har en professionel fra værktøj-leje lager forklare Sådan fungerer værktøjet for optimal sikkerhed.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com