Hvordan til at dække malede slagge blok vægge

February 14

Hvordan til at dække malede slagge blok vægge

Hvis du har et værelse i dit hjem eller skole, der er fremstillet af malet aske blokke, kan du spekulerer på, hvordan du kan skjule den. Ændre udseendet af væg ved at male det en mørk farve, der vil skjule blok design. Alternativt, hænge tavler, kunst og spejle på væggen, eller dække det op med store stykker af møbler. Være kreativ og opfindsom, forsøger at arbejde med emner, du allerede har i dit hjem.

Instruktioner

•Spread en tarp i rummet.

•Åbn en dåse af konkrete primer. For at sikre malingen klæber til væggen skal du bruge en primer til betonoverflader. Bland primeren og hæld det i en maling bakke.

•Fyld en rulle børste med maling, så det er belagt men ikke drypper. Roll penslen på væggen. Du vil opdage, at børsten ikke kan nå alle sprækkerne i blokken. Gå tilbage over muren, efter du har rullet det ved hjælp af en smal pensel. Tillad væggen for at tørre.

•Åbn, mix og hæld den vigtigste maling farve--en mørk farve som sort--i en ny maling bakke efter primeren er tørret helt. Anvende den mørke maling på væggen, som du gjorde primeren. Gøre det muligt malingen til at tørre helt, før dekorere væggen.

Hæng store tilbehør på væggen, brug af en stor bid af plads. Overveje stor væg spejle, store indrammede stykker af kunst eller en massiv tavle.

•Flank tilbehør med høje møbler som reoler. Disse elementer vil bidrage til yderligere dække op slagge blok væg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com