Hvordan til at dække møbler med stof

April 23

Hvordan til at dække møbler med stof

Hvis du skal sætte dine møbler i opbevaring, vil dækker det hjælpe med at beskytte det. Dækker møbler med syntetisk presenninger kan gå galt, fordi kondens kan være fanget under tarp og forårsage møbler til at vokse et lag af mug. Dækker lagrede møbler med store stykker af høj tråd count stof er ofte det bedste valg, fordi det holder overfladen af møbler fri for støv, men lader det porøse møbler materiale nedenunder indånder så mug ikke vokser.

Instruktioner

•Measure møbler ved hjælp af målebåndet. Begynde på gulvet på den ene side, gå op og over, efter konturen af møbler, og gå på gulvet på anden siden. Gør dette for at få en længde og bredde målinger.

• Bekræft målinger af dit stof. Det skal mindst være længden og bredde du bare måles. Hvis din stof ikke er bred nok til at dække møblerne skal du enten bruge den valgfrie symaskinen til at sy stykker sammen ved hjælp af en lille søm længde eller vælge et større stykke af materiale.

•Drape stof over møbler, centrering det så den samme mængde stof hænger over på hver side.

•Hvis møbler du dækker er et bord, tage det overskydende stof i det ene hjørne, Pak det omkring benet og sikre det med en sikkerhedsnål. Gentag for alle fire ben, og sørg for stoffet rører gulvet hele vejen rundt. Dette vil holde låget på bordet.

•Hvis du dækker en stol eller sofa, guffe stoffet i kanten af puder. Det skal kun gå omkring to inches i krølle. Dette vil holde dækslet fra ripping hvis nogen sidder på dækket møbler eller pålægger det en boks.

•Vælg tilbage og kigge efter store rynker efter tucking stof omkring hynderne. Den største del af det overskydende stof vil være, hvor armen møder ryglænet af møblerne. Fold det overskydende stof og placere en sikkerhedsnål i den dybeste del af den foldede stof. Gør dette på begge ender.

•Tag det overskydende stof ved siden af hvert ben--et ben ad gangen- og wrap overskydende omkring benet. Sikre stoffet med en sikkerhedsnål. Gentag dette for alle fire ben, sørge for stoffet er stand til at røre gulvet hele vejen rundt om møbler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com