Hvordan til at dække op i vinduet ved siden af hoveddøren

April 5

Hvordan til at dække op i vinduet ved siden af hoveddøren

Der er så mange måder at dække op vindue ved siden af hoveddøren, da der er grunde til at vil vinduet dækket. Dækker vinduet forhindrer uønskede besøgende fra gennemlæsning i hjemmet, hvilket bidrager til at forebygge potentielle indbrud ved at hindre opfattelse af værdifulde genstande. Som også dækker dette vindue giver en følelse af privatlivets fred, gør det muligt person inde for at kigge ud af kighul, men forhindrer personen venter på dørtrin ser inde.

Instruktioner

•Plant et træ eller tætte buskads foran vinduet ved hoveddøren, positionering grene på en sådan måde, at de blokerer vinduet. Placer grene med wire, hvis de ikke bo på plads. Alternativt kan du placere en stor potteplante så tæt på vinduet som muligt. Placere en potteplante på indersiden af vinduet kan være gavnlig, så godt, som planten vil vokse mod solen og udfylde vinduet på sin egen.

•Anbring en garderobe, coat rack eller bornholmerur ved siden af døren så at det blokerer vinduet fra visningen. Indstille dette element på indersiden af huset, medmindre bruger noget dekorative, der ville passe ind i naturligt uden for, som en gammel træ kano eller et stykke af antikke landbrugsudstyr.

•Opret fyldstof blokke, der blokerer vinduet fra visningen ved at skære et træ bord eller bestyrelser til at passe vinduesåbning. Male blokke af samme farve som den indre væg af forstuen, så sæt dem på plads over vinduet. Sikre dem i position ved hamring nogle indramning negle omkring deres kanter og ind i kanten af vinduet godt.

•Installer funktionelle, nondecorative skodder på vinduet. Denne metode fungerer godt, hvis du vil være i stand til hurtigt at dække og afdække vinduet.

Tips & advarsler

  • Nuancer, persienner og gardiner er muligheder ud over disse mere atypiske løsninger.
  • Vinduet film kan også tilføjes til vinduet for at forhindre et klart billede af interiøret.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com