Hvordan til at dække på baggrund af en reol

December 27

Har du en reol, der skal opdateres? Har du fundet en billig bookshelf på en garage eller ejendom salg, der kunne bruge en opdatering? Heldigvis er der en nem måde at gøre din reol ser friske og nye igen. Dækker på baggrund af en reol er en enkel og billig måde at tilføje nyt liv til din reol.

Instruktioner

Hvordan til at dække på baggrund af en reol

•Rengør reolen grundigt ved hjælp af den korrekte rengøringsmidler. Du vil reol er fri for støv og snavs, der kunne forhindre limen du bruger klistrer. Lad reolen tørre grundigt efter vask. Brug ikke træ polish, fordi fedtet overflade vil holde baggrunden klistrer.

•Hvis du kan lide, male reolen en ny, frisk farve. Vælg en farve, der passer til rummets farveskema og den baggrund, du vil bruge. Du kan også vælge en farve ud af stof eller tapet, du vil bruge som baggrund. En neutral farve som sort eller hvid, ser godt ud med næsten enhver baggrund.

•Vælg baggrunden. Du kan bruge tapet, stof eller billeder. Vælg en stor mønster for drama eller en underspillet mønster til at passe ind i dit værelse mere. Reoler med mange hylder, kan du vælge forskellige mønstre for hver hylde og skifte dem med en ensfarvet baggrund. Også holde i tankerne, hvad du vil markedsføring på hylderne. Hvis du har masser af bøger med pigge i mange farver, skal du vælge en enkel baggrund, så sagen ikke føle sig alt for højt og rodet, eller dække bøger i single-farvet bogomslag.

•Klippe baggrund til at passe din reol. Fjerne hylderne, placere reolen på sit ansigt og placere baggrunden over ryggen. Skære baggrunden til størrelse. Du vil sandsynligvis nødt til at trimme baggrunden en lille smule til at passe inde i reolen.

•Sæt baggrunden for indvendigt bagsiden af reolen ved at placere reolen på ryggen. Brug en passende lim. for den baggrund du har. Et tyndt lag af håndværk lim virker fint for tapet, en selv belægning af tunge spray lim fungerer godt for stof og decoupage lim er bedst for fotos. Bruge en lineal eller andre fladskærms-kantet objekt til at skubbe ud eventuelle luftbobler.

•Sæt hylderne tilbage ind i sagen. Selv kan du male hylderne en accent farve til skille sig ud.

•Sæt reol i placeringen af dit valg og fyld den med bøger og tilbehør. Ikke for meget reol; Vælg små grupperinger af bøger og store, indre tilbehør, der fungerer godt med farven på baggrunden eller reol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com