Hvordan til at dække Possum huller

March 25

Hvordan til at dække Possum huller

Possums har kløer, der er også bud til dem til at grave deres egen huller. Men nogen i nærheden træ hule eller hule gravet af et andet dyr vil gøre et fint hjem for en possum, efter det er blevet opgivet. Selv hvis du fjerner possums, vil mere sidde inde med komme og tage over hullet. For at permanent fjerne uønskede besættere har du hen til lukke ned i hullet.

Instruktioner

•Dæk nogen huller i din sidespor eller tag med wire mesh, hvis du ikke har midler til at gøre en fuld reparation. Sidde inde med vil flytte ind i en hule, og hvis de har taget ophold i en bygning på din ejendom, dække eventuelle huller mens de er ude fouragere om natten.

•Sno trådnet over enhver træ lavninger, der er husly possums. Igen, hvis du gør dette, mens de er ude fouragering, plejer du har problemet med enten en fanget eller døde possum.

•Fyld nogen huller i din værftet. Mens dette hul kan ende tilhører et andet væsen, er det en god idé til niveau din værftet og forhindre, at gnavere og skraldemanden lever i dem. Bruge jord til at fylde hullerne, vand jorden med en slange, og når jorden synker, tilføje mere for at bringe hullet til niveau.

Tips & advarsler

  • Diffusering og skydning er to andre måder at få possums off din ejendom, men der vil ikke holde den næste possum fra at tage over først ens hjem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com