Hvordan til at dække ridset Computer skrivebord

December 23

Efter blot et par måneder, kan dit arbejdshest computer skrivebord ser næsten som en skøjtebane efter en hockey spil. En flot cover skjuler skrammer og ridser forårsaget af Skærmholder, tastatur og mus, og, afhængigt af dine præferencer og dygtighed niveau, behøver ikke at være svært at installere eller anvende. Vælg en indstilling for desktop-dæksel ved at beslutte, om du vil have en opdateret look, en retro føler eller noget med visuelle snap.

Sand, Prime, plast

Ikke bare nogen maling vil stå op til desktop misbrug. For levetid, kan bruge et holdbart produkt, såsom plast-emalje maling. Som navnet antyder, tørrer plast emalje plast-lignende eller hårdt, gøre det scratch-resistente. Det er lettere at anvende end epoxyharpiks--en anden hård-tørring finish--men vanskeligere at bruge end standard maling. Følg producentens anbefalinger for alt, fra ventilation og oprydning til temperatur og fugtighed, for de bedste resultater. Sand med medium-grus sandpapir for at fjerne dybe ridser, og derefter bruge bøde-grus for en selv finish. Anvende en egnet primer før du anvender plast-emalje maling ved hjælp af en rulle eller pensel. Vælge en farve, der arbejder med din indretning og binde i kontorstol ved at male sine ben samme nuance, hvis det ønskes.

Lad der være læder

Uanset hvor dybe ridser er en læder dækning ligesom et face-lift til dit skrivebord. Spray lim er dit gå-til for dette projekt. Spray bagsiden af læderet, placere den på skrivebordet gnidningsløst, og Fastgør det med dekorative søm eller nailhead trim omkring kanterne. Læder kommer i mange farver eller tonfarver. Wink til traditionel indretning med traditionelle eller naturlige læder toner - tan, buff, buckskin. Hvis du går efter et mere moderne vibe, opt nemlig læder med en pigmenteret topcoat--rød, grøn, blå, sort eller hvid, f.eks. Semi-anilinsk eller beskyttet læder giver holdbarhed, og den skjule korn hjælper camouflage fremtidige ridser.

Kunstnerkvarteret Undercover Top

En kreativ måde at dække ridset skrivebord er med en collage af illustrationer, fotos, gamle kort, tapet eller magasin sider. Men selvfølgelig, papir kommer ikke til at holde op for længe under pult computer eller endda Letvægtsobjekter. Decoupage skaber en mere slidstærk overflade, men også, ofte et lidt klumpet sig--ikke ideel som et skriftligt eller arbejdsoverflade. Gå videre og lægge ud en Kunsterisk inspireret collage på skrivebordet, og derefter dække det med holdbare, 1/4-inch-thick glas--klippe til størrelse og færdig med glatte kanter. Du behøver ikke lim; glass's vægt bør holde det og kunst på plads. Hvis du finder, at glas dias eller forskydninger, dog placere et lille, klart, gummi disc nedenunder det i nærheden af hvert hjørne.

Hurtig, nem og effektiv

Du har måder at Skjul desktop ridser uden ophævelse af et paintbrush, pakning skrivebord ventilation fra lim eller maling dampe eller behøve at gøre meget tænkning, for sags skyld. Disse indstillinger omfatter en marmor eller granit slab holdes på plads af sin egen vægt; 1/4-inch-thick, grå, bronze eller frostet glas; en dug på et skridsikkert underlag eller forsynet med elastisk hjørner; kvalitet hylde papir; eller et skridsikkert, frosted eller farvet skrivebord mat. Hver af disse enkle dækker skjuler eksisterende ridser, reducerer fremtidige, og er vaskbart.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com