Hvordan til at dække tæppe

November 15

Hvordan til at dække tæppe

Hvis du har besluttet at dække op dit tæppe, det er en af to grunde: enten du planlægger at gøre nogle maleri eller hjem remodeling og ønsker at beskytte det, eller det er så grim, at du ikke kan bære for at se det mere. Hvis det er sidstnævnte tilfælde, det er som regel en bedre idé at erstatte i stedet for at dække over et tæppe som, i modsætning til træ eller linoleum gulve, gulvtæpper nemt egner ikke sig til yderligere dækker. Der er dog tilfælde, hvor erstatning ikke er muligt, ligesom hvis du bor i midlertidige eller lejede værelser.

Instruktioner

•Beskyt dit tæppe. Den nemmeste måde at beskytte dit tæppe er med selvklæbende plastfolie let tilgængelige fra isenkræmmere. Beregne den firkantede optagelser af dit tæppe område og købe et rimeligt beløb af plastovertræk. Fjerne møbler fra rummet. Hvis dette er umuligt eller for svært, Flyt alle møbler i en halvdelen af værelset, dækker den tomme halvdel, derefter flytte møbler til anden siden og dækker over den resterende del af rummet. Hvis du har købt ruller af selvklæbende plast dækker, starte på den ene side af rummet og forsigtigt rulle det ud i strimler indtil hele tæppet er dækket. Overlap stripsene lidt, så dækken er sømløs, til at beskytte mod støv eller maling. Hvis du bruger almindelig plastfolie, bruge tæppe tape til Fastgør den ene ende til væggen og udrulning presenningen, så det dækker hele tæppet, taping ender og kanter på vægge og også overlappende enhver joinforbindelser for en problemfri dække. Ikke strække coveret for stram: muliggøre give så det ikke rip når trådte på eller møbler er placeret på det.

•Apparatet må ikke installere et hårdt gulv, ligesom laminat eller træ, over et tæppe. Dette fører til ujævnheder og ustabilitet. Den eneste mulighed er at installere et tæppe du foretrækker over den eksisterende tæppe. Fjerne alle møbler fra rummet. Vakuum eksisterende tæppe grundigt. Kontrollere eksisterende tæppe til knob eller klumper og udjævne disse. Du kan derefter bruge den eksisterende løber som et underlag.

•Lay din nye tæppe som om du lægger et tæppe fra bunden. Købe nok tæppe til job (consult et tæppe forhandler om, hvor meget du skal bruge, i betragtning af størrelsen af rummet). Måle længder og udformninger af tæppe du har brug for og trim tæppe til at passe, giver mulighed for et ekstra beløb på sømme og kanter. Lægge løber ud på gulvet giver mulighed for overlapning på væggene og i sømmene. Deltag i sømmene. Lægge en tilstødende søm over en anden og mærke del skal trimmes i den nederste del. Trim sømmen ved hjælp af en skarp kniv og skærebræt. Placer sømme båndet nedenunder joinforbindelsen, så det overlapper begge sider. Placer sømmene sammen over båndet og køre et tæppe jern over fugen for at gøre den klæbende stick. Opfylder gulvtæppet væggene, guffe det i joinforbindelsen mellem væggen og gulvet så vidt muligt (det er svært som tæppe er allerede i kløften) og bruge tæppe stifter til at fastgøre den. For den sidste del af installationen, skal du bruge et tæppe båre for at strække løber så vidt muligt før Krydsegenskaber tæppe sikker. Trim og guf for at gøre den endelige tæppe installation så stram og pæn som muligt.

•En alternativ til at lægge et nyt tæppe er at bruge tæpper og møbler opmærksomheden væk fra gulvtæppet. Selv om du er usandsynligt at finde et tæppe, der netop passer til dit værelse, kan du muligvis finde en, der dækker det meste af gulvtæppet. Kombinere brugen af møbler og mindre tæpper til at gøre den fejlende tæppe unnoticeable. Den rigtige farve ordningen kan faktisk øge et tæppe til hvor du kan holde det ud.

Tips & advarsler

  • Før der dækker dit tæppe, Spørg din udlejer hvis du kan erstatte det i stedet: han kan tilbyde at dække alle eller nogle af omkostningerne.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com