Hvordan til at dæmpe kopimaskine støj ved siden af mit skrivebord

November 13

Hvordan til at dæmpe kopimaskine støj ved siden af mit skrivebord

En af ulemperne ved kontorarbejde er distraherende lyde af mennesker, maskiner og aktivitet på kontoret. Den irriterende lyd af scanningen og den uophørlige klik den sætvis eller hæftning funktion af en kopimaskine i nærheden af dit skrivebord kan være en uvelkommen distraktion. Du kan ikke gøre noget til selve at dæmpe det maskinen, men du kan foretage ændringer i office, der vil bidrage til at skabe en roligere arbejdsmiljø.

Instruktioner

•Afspil musik fra en radio, CD-afspiller eller lignende enhed. Hvis musik med tekster viser distraherende, prøv instrumental musik eller endda naturlyde. Denne "hvid støj" baggrund bør dæmpe de fleste office støj, herunder kopimaskine støj. Dette er den billigste løsning, selv om du har brug at købe en radio. Hvis skrivebordet har en computer med internetadgang, kan du spille en af de mange gratis radiostationer streaming online.

•Brug støjreducerende hovedtelefoner på arbejdspladsen. Flere selskaber gøre modeller, som ikke kun effektivt skærmen ud omgivende larmen men også kan spille musik. Støjreducerende hovedtelefoner kommer i alle stilarter og størrelser og spænder i pris fra $30 til $220, fra juli 2011.

•Surround kopimaskine med støjreducerende paneler. Lyden reduceres betydeligt, når man rejser gennem faste genstande. Placere et panel bag kopimaskinen og én på hver side på en 30-graders vinkel til at "hoppe" lyden væk fra dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com