Hvordan til at danne et fundament for betonplader

September 16

Hvordan til at danne et fundament for betonplader

Der er mange arbejdspladser rundt i huset, at den gennemsnitlige person er for skræmte til at forsøge. De synes stor og kompliceret og skræmmende, og vi mener, at leje en ekspert entreprenør og betaler en masse penge er den nemmeste og mest naturlige måde at opnå akkord. I virkeligheden, mange af disse opgaver kan udføres af lægfolk som dig, og dette inkluderer hælde en betonplade. Og det første skridt i hælde en betonplade bygger en støbe ramme fundament.

Instruktioner

•Brug et målebånd, finde længden og bredden af det område, hvor du agter at hælde din plade. Sørg for at få korrekt størrelse tømmer til din ramme.

•Rengør op området hvor du planlægger at hælde din slab--du vil bygge din pour ramme foundation der. Fjern alle planter, græs og andre genstande, så området er bare nøgne jord.

•Lay ud af en af de længere boards. Måle præcis 1 fod i fra den ene ende af brættet, og det markerer med en blyant. Gentag dette, måle præcis 1 fod i fra anden enden af bordet og markerer dette sted, som godt.

•Pick op en af de kortere bestyrelser, og linjen op en af slutningen kanterne mod det første mærke, som du har foretaget. Sørg for at kanten er vinkelret på den flade side af det lange bord. Klemme dette board på plads. Gentag dette trin med den anden kortere board, foring det op mod det andet mærke, som du gør om det lange bord og fastspænding det på plads.

•Anvend en hammer at nagle en lodret linje af tre til fire negle gennem bred bagsiden af det lange bord ind i kanten af hver kortere board, således at de er sikre. Frigive klemmerne.

•Lay ud af anden lang board, og mark 1 fod i fra hver ende som du gjorde med de første lange bestyrelse. Drej dette bord ad den lange kant, og Placer den mod enderne af de korte brædder på langs, parallelt med den første lange bestyrelse. Holdning bestyrelsen, således at enderne af de korte boards mod 1 fod mærker, derefter klemme dette board på plads. Søm det til kort boards, som du gjorde andre lange bestyrelsen.

•Around ydersiden af rammen, skubbe en 2 x 2 tommer træ stop pin ned i jorden ca hver 2 fod. Sørg for benene er placeret tæt mod rammen. Gå tilbage med din hammer og hammer hver pin, indtil det er sunket i jorden halvvejs. Når alle af benene er sikker, så skær toppen af hver enkelt med en manuel så at det er niveau med toppen af rammen.

•Når en skovl, graver en smal rende 4 inches dyb langs indersiden af hver kant af rammen. Dette vil gøre cementen tungere her så pladen er stærkere.

•Dampen i jorden inde i rammen med en haveslange, så at det er formbart. Ved hjælp af en lang-håndteres tamp tamp ned i jorden, indtil det er pakket og konsekvent selv.

•Pour beton til din plade som anvist.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com