Hvordan til at dehydrere med en GE Monogram konvektionsovn

May 20

Dehydrering er processen med at fjerne overskydende vand fra fødevarer, således at det vil vare længere. Du kan dehydrere mange typer af fødevarer, som grøntsager, frugt og endda frugtjuice. Tørring purerede frugt vil skabe frugt læder. Du kan også dehydrere kød for at gøre beef jerky. Du kan gøre alt dette i en mad dehydrator, eller du kan bruge din ovn til at dehydrere visse typer af fødevarer. GE Monogram konvektion ovne er effektiv i tørring frugt, fordi de har en fan, der bevæger sig luft omkring ovnen til støtte i forbindelse med dehydrering.

Instruktioner

•Drej din ovn til 150 grader Fahrenheit til kød, 135 grader Fahrenheit til frugt og 130 grader Fahrenheit for grøntsager. Vente på at nå denne temperatur.

•Sæt mad du ønsker at dehydrere på cookie ark. Maden skal være jævnt skiver. Jo tyndere mad, jo hurtigere det vil tørre helt.

•Skub cookie ark ind i GE ovnen. Lade døren stå 2 til 6 inches klem til at hjælpe luften cirkulere. Placer en ovn termometer i ovnen til at kontrollere temperaturen. Justere temperatur, hvis det falder under 140 grader Fahrenheit. Forlade mad i ovnen i en time.

•Drej mad og justere temperaturen, så det er på 120 grader Fahrenheit. Dette vil hjælpe dehydrere mad langsommere, således at det er mere flavorful. Ikke sænke temperaturen mere end der; ellers, bakterier begynder at vokse på maden.

•Fortsæt tørring mad indtil du ikke kan se nogen perler af fugt form på mad når du rive det i halve. Kød bør rive men ikke snap. Grøntsager bør snap, og frugt skal rive. Tørretid vil variere meget afhængigt af hvilken type mad du inddampet og hvor tyk man skærer det. Nogle fødevarer kunne tage en dag til fuldt dehydrere.

•Tag frugt fra ovnen og lad den køle før gemme det i en lufttæt beholder.

Tips & advarsler

  • Fordi du holder ovndøren åben, altid holde børn og kæledyr væk fra køkkenet mens du arbejder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com