Hvordan til at dekorere den moderne Parlor

September 26

Hvordan til at dekorere den moderne Parlor

En stuen ofte udstillingsmontre en boligejers bedste ejendele og er et mødested for familie og gæster. Sælgere var engang indrettet i en sofistikeret og romantisk mode, men da gange ændres, så gøre udsmykning stilarter. Sælgere er nu benævnt "stuer" og den udsmykning stil afhænger homeowner's smag. For at bringe en parlor ajour, par simple, glat udsmykning stykker med fed, slående tilbehør.

Instruktioner

•Decide på et farveskema. Vælg farver, der supplerer hinanden. For en moderne indstilling, skal du vælge neutrale farver for store møbler og lyse, fed tilbehør. Holde væggene neutral, så illustrationen skiller sig ud.

•Vælge et brændpunkt, såsom en pejs, underholdningscenter eller et stort stykke af kunst.

•Sæt et fjernsyn (hvis du planlægger at bruge en i rummet) i en glat underholdning center eller montere den på væggen. Brug up-to-date teknologi, såsom et fladskærms-tv med indbygget DVD-afspiller.

•Arrange siddepladser. Vælg strømlinet, lav, enkle stykker, der er betrukket med glat, slanke tekstiler. Arrangere siddepladser i en firkantet form, med omdrejningspunkt er én side af pladsen. Står over sofaen mod eller tilstødende til kontaktpunktet og placere to stole over for hinanden, ved siden af sofaen eller omdrejningspunkt.

•Sæt smide puder i sofaen, der supplerer både sofaen og fed tilbehør til rummet.

Hæng gardiner og lægge et område tæppe, hvis det ønskes. Lægge område tæppe i midten af pladsen dannet med sæder. Bruge neutral, tone-on-tone ordninger. En neutral palet skaber en ren følelse og bringer opmærksomhed til fed kunst og tilbehør.

•Anbring tabeller i rummet. Brug tabeller med enkle arkitektur og interessante materialer, såsom en rustfri stål bord med en glasplade. Sæt en lille bord på begge sider af sofaen og et sofabord midt i opholdsområdet.

•Indstil en lygte på hver af de to små borde. Vælg lamper med rene linjer, en poleret finish og top dem med nuancer, som komplementerer tekstiler i rummet.

Hæng kunst på væggene. Vælg stykker at tilføje pop af farve til rummet og tilføje visuelle interesse for rummet.

•Indstil trendy, farverige tilbehør smagfuldt i rummet. Vælge elementer i dristige farver, som supplerer pyntepuder, vægkunst og andre tekstiler.

Hæng moderne belysning fra loftet eller installere en moderne fan. Brug en hængende lampe med en interessant, slanke figur, som en stor, rund papir lampe; eller installere en tre-bladet, rustfrit stål fan.

Tips & advarsler

  • Hold snore til gaming hjælpemidler og andre genstande skjult bag underholdningscenter eller bag gulv og væg ledningen dækker.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com