Hvordan til at dekorere den øverste halvdel af en mur

July 6

Hvordan til at dekorere den øverste halvdel af en mur

Værelser fordelt i halvdelen med en stol jernbane har den ekstra bonus at male toppen og bunden af væggen med to forskellige farver. Væggene malet med to farver, bringe liv til et værelse, før du selv dekorere væggene. Dine vægge er en af de første ting en besøgende vil bemærke i dit hjem. Gør en erklæring og varigt indtryk ved at dekorere dine vægge for at afspejle din livsstil og interesser.

Instruktioner

•Opret en illusion af mere sollys med et stort spejl. Læg spejlet overfor windows så lyset afspejler off spejlet for at bringe mere naturligt lys ind i rummet. Spejle også tilføje dybde til et værelse, at gøre det synes større.

•Frame en foretrukken side af noder, der har speciel betydning for dig. Vælg musik fra barnets første betragtning eller en sang, du dansede til med en speciel person.

•Monter hylder på væggen for bøger, billeder eller samleobjekter. Vælg en stil til at supplere indretningen. Vælge flydende hylder med skjulte hardware, hvis du ønsker et minimalistisk look. Arrangere flere hylder i en gruppe i forskellige højder og forskellige længder til et interessant Mønster.

Hæng en lille quilt eller gobelin for at fremvise kunstfærdighed. Drapere materialet over en tyk dyvel og tillægger væggen med kroge i enderne dyvel.

•Tryk på decals på et barns soveværelse væg og oprette en finurlig soveværelse eller spille område. Fjerne decals, når han voxer dem.

•Cluster en gruppe af fotos eller malede lærreder i interessante rammer. Køb rammer nye eller shop på en genbrugsforretning for usædvanlige rammer. Skabe en collage af fem eller syv billeder i et usædvanligt design.

•Sæt en loft kant øverst på væggen for instant farve og dekoration. Grænser kommer pre indsatte og designs er tilgængelige for enhver værelse eller indretning.

•Stencil eller frihånd en favorit sætning på væggen. En romantisk vers i soveværelset eller en finurlig sætning i et legerum er billigt, og du kan male over det nemt hvis du senere ændrer mening.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com