Hvordan til at dekorere din spisestue med Vinyl Wall klistermærke citater

November 23

Du har sikkert bemærket den store tendens til at lægge meningsfulde, inspirerende citater på væggene i dit hjem. Disse citater er som regel lavet af vinyl således, at de er let at anvende til væggen, og helt aftagelige, hvilket gør dem godt for lejere. Du kan også købe vinyl udskæringer i figurer og billeder til at dekorere dine vægge på den måde, men i denne artikel vi vil netop fokusere på at sætte ord på væggene i din spisestue.

Instruktioner

•Decide hvad familien eller inspirerende citat du gerne sætte på væggene i din spisestue. På mit hus, et gammelt ordsprog, der er taget på ny betydning i vores familie er blevet anvendt lige over stol jernbane: "Alle spiser lidt snavs, før de dør." Det er sjovt, og lige hjemme i det rum, hvor vi spiser vores familie måltider;-). Du kan vælge et tilbud, der allerede er tilgængelige, eller du kan komme op med din egen--næsten alle vinyl wall klistermærke virksomheder har en billig "custom" valgmulighed hvor de lader dig indtaste din egen tekst og formatere den.

•Bestil din nye vinyl wall klistermærke og, desværre, vente på at ankomme:-).

•Rengør væg, før du anvender din vinyl wall klistermærke. Dette er virkelig vigtigt, så din decal vil overholde korrekt. De fleste vinyl wall mærkater kommer med retningslinjer for placering, og du kan også bruge en laser niveau for at holde decal lige som du anvender det. Holde det til din væg, og derefter bruge en squeegee for at anbringe det fast til din væg. Vinyl wall mærkater holde til mest malede overflader uden at beskadige overfladen, så du kan også anvende dem på paneler hvis din spisestue ikke har gipsvæg.

•Host en middag party (selv om det er bare din nærmeste familie og alt dette betyder at du bryde lysene ud) i din spisestue at vise din nye vinyl wall klistermærke.

Tips & advarsler

  • De fleste vinyl wall mærkater er flytbare men ikke flytbar (normalt, du kan flytte dem til et par minutter, men når de sidder fast på væggen, du kan ikke tage dem ned og derefter sætte dem et andet sted), så holde det i tankerne, når du vælger din placering.
  • Vinyl wall mærkater er stor for lejere - kan de bringe en pop af farve på disse "lejer hvid" vægge, især fordi de fleste vinyl wall klistermærke virksomheder har et rigtig stort udvalg af farver.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com