Hvordan til at dekorere din stue med brun & himmelblå

October 23

Hvordan til at dekorere din stue med brun & himmelblå

Udsmykning med brun og Himmelblå vil indgyde dit hjem med en jordnær, naturlige look. Mørk brun indretning elementer vil jorden ethereal himmelblå rører uden overvældende det. Bruge usandsynligt farvekombination til at tilføje balance og en følelse af ro til din stue. Hvis du opdaterer et værelse på et budget, indarbejde eksisterende neurale-minimalistisk indretning brun og blå stykker.

Instruktioner

•Paint stuen vægge en lyse, neutrale nuance, som ecru eller hvid, til at danne en frisk baggrund for brun og blå udsmykning.

•Vælg brun træ stue møbler, såsom en matchende sofabord, bogreol og underholdning center. Vælge mørke træ, såsom kirsebær eller mahogni, at skabe et rige look. Gå med lyst træ, som eg, at skabe en mere afslappet stil. Forbedre plads med en sofa med chokolade brun bomuld eller læder polstring.

•Enhance brun møbler med Himmelblå tekstiler. Fold en blød blå kaste tæppe over bagsiden af brun sofaen. Placer blå puder med brune og hvide blomster eller geometriske mønstre i hver sofa hjørne. Angive en himmelblå tæppe på et hårdttræ eller flise gulv til Tilføj farve og komfort.

•Decorate vægge med brun og blå elementer. Vise et billede af en fugl i flugt eller enhver anden himmel-relaterede billede i en træramme. Installerer et træ væg hylde og placere himmelblå vintage glas fyldt med muslingeskaller på det.

•Tilføj et frisk touch til stuen med blomster. Udfylde en keramisk vase byder himlen blå og brune striber med elegante hvide blomster som roser eller calla liljer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com