Hvordan til at dekorere din stue med Wolf rustikke møbler

October 1

Mange forskellige typer af home decor stilarter kan vække din interesse, når redecorating din stue. Hvis du leder efter en ulv rustik indretning, er hvad du ønsker at gå til en bjælkehytte look. Med de rigtige møbler valg, kan du gøre din stue, der ser ud som om det er beliggende lige ud i skoven hvor vilde ulve kan lurer. En ulv rustikt udseende bør omfatte stærke stykker, der tyder på styrke såvel som naturlige skønhed.

Instruktioner

•Look for møbler i naturtræ. Træmasse og andre materialer vil ikke give dig den naturlige, wolf rustikke look du ønsker.

•Stick til jorden toner og varme farver til de møbler, du vælger, f.eks mørkt brunt træ eller træ med en dyb rød undertone. For en ulv rustikt udseende ønsker du din stue at føle sig som natur. Holde malede møbler og skinnende finish fra din indretning.

•Tilføj polstrede møbler, der er udstyret med de samme dybt, rige farver som dit træ møbler. Vælg tekstiler, der efterligner udseendet af bark og naturen, hvis det er muligt.

•Opt for enklere design med møbler du vælger. Ikke vælge stykker, der har masser af dikkedarer. Form og funktion bør opfylde pænt for møbler, der tilbyder en underspillet rustikke charme.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com