Hvordan til at dekorere din stue

October 17

Hvordan til at dekorere din stue

Udsmykning en stue, så at du vil elske det kræver ikke års udsmykning oplevelse eller en grad fra en Designskole. Alt det kræver er at betale opmærksomhed til dine egne sympatier og antipatier, og når det er nødvendigt i din familie.

Der er mange udsmykning stilarter, fra tradition til moderne til sydvestlige, men alle er langt fra det samme og dekorere din stue skal gøres for at skabe et look, der er unikt dig! Kan du tilføje elementer fra stilarter du gerne men ikke føler sig tvunget til at holde sig til én stil alene, medmindre du elsker det.

Her er et par tips til at dekorere din stue, så du vil elske det!

Instruktioner

•DISCOVER HVAD DU ELSKER

Før du køber en ting, er den første ting du skal gøre at finde ud af hvad du kan lide. En af de bedste måder at gøre dette er ved at samle en bunke af magasiner og en saks. Som du ser gennem bladet, skære et billede, der giver dig en god følelse. Blade behøver ikke at udsmykning blade, selv om det vil være nyttigt at have nogle.

Læg ikke for meget tanke til hvad du vælger. Gør denne øvelse hurtigt og impulsivt. Skær kun billeder, der gør du føler dig godt. Skær så mange billeder som du vil indtil du har en rimelig størrelse stak.

•PASTE DIT BILLEDE TIL EN STOR SKITSE BOG

Bruger mindst en 11 tomme kunstnere arbejdsbog, begynde at indsætte dine billeder på en 2 sideopslag. Arranger dem i hvert fald du indkvartering. Når du er færdig, lukker bærbare og gå væk. Lad det sidde i en dag eller to, eller en uge.

•LOOK PÅ DIN UDSMYKNING NOTEBOOK

Efter et stykke tid har bestået gå tilbage til din notebook og kig på den. I de fleste tilfælde vil du se farve tendenser og siderne bliver helt du i både farver og teksturer. Dette er, hvor du vil starte udsmykning processen.

•TAG NOTESBOGEN UDSMYKNING MED DU VINDUE SHOPPING

Tag din notebook og begynde at vindue shop for tekstiler, maling og møbler til at dekorere din stue. Brug din bærbare som en guide. Tilføje farveprøver og prøver til en anden 2 sideopslag. Hvis du finder et møbel du kan lide, bede om en brochure eller tage et billede af det og medtage den i din notesbog. Afhente prøver af tapet, hvis du ser noget, du elsker, selvom du ikke planlægger at bruge tapet. Det vil give dig farve kombination, der fungerer godt sammen.

•TAG DIN TID OG NYDE PLANENDE PROCESSEN AT DEKORERE DIN STUE

Ved hjælp af denne teknik sæt din kreativitet fri og tage hele tiden du skal sammensætte det perfekte valg af emner. Vælg din maling farve omhyggeligt og medmindre du ønsker dine vægge til at være et fokuspunkt i din udsmykning ordningen vælger en farve, der vil skabe en folie til resten af din stue indretning.

•Tag din tid når SHOPPING FOR stue møbler & indretning

Vi alle ser frem til at have vores stue udsmykning færdig, således at vi kan læne sig tilbage og nyde det. Men hvis du kan tillade dit værelse til at være en igangværende kreative bestræbelse, tilføje elementer langsomt, som du finder dem, du vil oprette et rum der er unikt dig og hvor vil du kun få ting, du elsker. Hvis du køber noget, du ikke elsker, erstatte det hurtigst muligt. Sælge sofaen, eller lampe eller maleri på Craigs liste eller Ebay, og finde noget, du elsker.

Ved alle midler overveje at købe brugt til at begynde med. Du vil finde stor kvalitetsmøbler på Craigs liste, hvis du tager dig tid til at vente indtil du finder hvad du leder efter. Indtil du er helt sikker på hvad du vil, kan købe brugt spare dig et ton af penge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com