Hvordan til at dekorere dine møbler med Tin loft flise Look

May 14

Hvordan til at dekorere dine møbler med Tin loft flise Look

Tin fliser lofter oprette et samlingspunkt med en mønstret design og bidrage til at skjule mangler i loftet. Tin fliser kan ligeledes anvendes eller replikerede for at tilføje en tiltalende lag til dit valg møbler stykke mens også skjule eventuelle mangler. De pressede design er tilgængelig i en række forskellige mønstre, og du kan genskabe udseendet ved hjælp af fliser eller tapet.

Instruktioner

Tin fliser

•Measure det objekt, du vil give tin loftet ser til. Måle længden og bredden af hvert område, der dækkes. Kan du efterlade en del af møbler stykke afdækket, som benene på et bord.

•Vælg tin flisen, du vil bruge. Tin flise er anvendelig i en afart i farver som hvid, kobber, sølv og guld. Du kan også male tin til at matche det ønskede design. Vælg en størrelse, der er afpasset efter det projekt, du arbejder på. For eksempel, er en større flise bedre til en stor møbler stykke, f.eks. et sofabord eller buffet. En mindre flise er bedre for en mindre møbler stykke, såsom en natbord.

•Anvend en flise så for at skære nogen fliser, hvis nødvendigt. Du bliver nødt til at skære nogle af tin fliserne, hvis møbler stykke er på en dimension, der ikke svarer jævnt med dimensionerne for dine fliser. Eksempelvis hvis du forsøger at dække et bord, der er 9 inches lang og dine fliser er 4-inches square, vil du nødt til at skære den sluttede flise til 1 tommer, eller skære alle fliserne til 3 inches for en ensartet anvendelse.

•Anvend en fugepistol med en flaske af byggeri lim til at anvende lim på bagsiden af en af brikkerne. Dække bagsiden af brikken i en hvirvel mønster, der dækker top, bund, center og sider med klæbemiddel.

•Lay den første flise i nederste venstre hjørne af møbler stykke, og sørg for, at flisen er lagt lige og butting mod slutningen af møbler stykke. Tryk på flisen fast til møbler stykke. Gnid flise fast på plads omkring kanterne.

•Fortsæt at fastsætte og overholde fliser til møbler stykke. Arbejd din vej fra side til side og bund til top. Lad tørre. Byggeri lim kan tage op til 24 timer at tørre, men Følg fabrikantens anvisninger på beholderen at sikre tilstrækkelig tør tid.

•Tilføj negle for at yderligere håndhæve fliserne, hvis du foretrækker. Hammer ¾-tommer lange negle omkring 2 inches fra hjørnerne af hver flise. Bruges koordinere farvede negle hvis det er muligt. Som alternativ, bruge 1-tommer brads.

Tapet

•Purchase tapet med en tin loft design til at dække en rund eller asymmetrisk stykke af møbler. Faux tin tapet er anvendelig i en afart i farver, der ligner tin og andre metaller.

•Applicer selvklæbende direkte til dine møbler stykke ifølge tapet producentens anvisninger. Nogle wallpapers skal du tilføje vand til papiret eller anvende en tapet pasta, mens andre baggrunde kommer med en klar-stick opbakning.

•Drej tapet over dine møbler stykke. Lad overskydende tapet over siderne, hvis det er relevant.

•Trim den overskydende papir med en saks. Tapet bør være flush mod kanterne.

•Drej endnu et stykke tapet over nogen andre kanter, såsom siden af en tabel. Trim overskydende tapet fra siden, indtil du har dækket og trimmet hele vejen omkring møbler stykke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com