Hvordan til at dekorere dine vægge med drager

December 14

Hvordan til at dekorere dine vægge med drager

Pynt dine vægge med drager til at styrke en asiatisk, middelalderlige eller magiske tema, eller simpelthen fordi du kan lide drager. Den bedste måde at introducere dragerne til dit værelse afhænger tema og type værelse. For eksempel, et stort vægmaleri kan arbejde til din baby nursery men kan være for distraherende i dit kontor. Farver og stil af drager på dine vægge bør supplere indretning på værelset.

Instruktioner

•Paint en dragon vægmaleri direkte på væggene. Tegne vægmaleri frihånd, hvis du er kunstnerisk stand, eller bruge stencils eller en projektor. Vælg en dragon og baggrund, der supplerer tema i rummet. For eksempel, kan et slot, voldgraven og broen tjene som baggrund for en flyvende, middelalderlige dragon.

•Brug skræl og stick mærkater at tilføje drager til rummet, hvis du ønsker et vægmaleri effekt uden permanens maling. De selvklæbende mærkater er tilgængelige i mange stilarter og designs til at arbejde med en bred vifte af dragon temaer.

Hæng gobeliner eller ruller med dragon udskrifter. Rød og guld ruller med slange-lignende dragons vil supplere en kinesisk drage tema, og riddere på heste eller slotte med bevingede drager vil supplere en middelalderlig dragon tema.

•Opret dine egne dragon illustrationer ved at male direkte på et lærred, eller ramme udskrifter eller plakater af drager. Arrangere de indrammede billeder på en måde, der giver mening. Eksempelvis gruppe middelalderlige dragon udskriver på den ene væg, asiatiske drager på en anden og magiske, mystiske drager på en anden hvis du har en generel dragon tema og ønsker at fremhæve de forskellige former.

•Anvend en tre-dimensionel væg skulptur, der supplerer billederne eller står alene som det vigtigste fokus i dit værelse indretning. Skulpturen kunne afhente farver fra andre detaljer i rummet, eller brug en solid gold skulptur til en asiatisk tema.

Tips & advarsler

  • Binde dragon billeder i andre områder af rummet, såsom skulpturer eller dragon-print polstring.
  • Undgå at tilføje for mange dragon billeder til væggene, da det vil skabe for meget for øjet til at tage. Et par velplacerede billeder vil skabe interesse og henlede opmærksomheden på detaljerne for hver dragon billede.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com