Hvordan til at dekorere dit badeværelse i en amerikansk Country tema

October 7

Amerikansk Country udsmykning behøver ikke være begrænset til netop din stue, køkken og de steder, hvor du underholde dine gæster. Du kan sprede denne alsidige udsmykning stil til alle hjørner af dit hjem - herunder dit badeværelse. Indarbejde en amerikansk Country tema i dit badeværelse indretning med udpræget amerikansk farver og udpræget land accenter. Tilføje et strejf af folkekunst og du omdanne dit badeværelse i en nostalgisk get-away, er sikker på at fremkalde barndomsminder og forbedre din påskønnelse for USAs farm arv.

Instruktioner

•Tilføj wainscoting til badeværelset vægge. Wainscoting er en træpaneler anvendes den nederste halvdel af væggene kun. Male det hvidt for en traditionel amerikansk Country udsmykning stil.

•Vælg din historie-linje. Amerikansk Country udsmykning fortæller en historie om amerikansk historie og kultur. Vælg en historie-linje, som du kan relatere til og at de fleste afspejler din arv. Populære historie-linjer omfatter fokus på Amish arv, USA flag, folkekunst, dyner og landbrug liv. Kende din historie-linje vil hjælpe dig vælge resten af dit indretning.

•Vælg dine farver. Vælg sort-hvid eller en blå og hvide farvetema for en Amish historie-linje. Vælg et land rødt og blåt tema for USA flag fokus. Holde din farvetema, enkle med to farver eller mindre.

•Vælg din badeforhæng. Din badeforhæng er omdrejningspunktet for din hele badeværelset. Holde brusebad gardin behandlingen i overensstemmelse med amerikansk Country tema. Undgå skinnende stål stænger og ringe. Overveje børstet bronze eller farvet plastik i stedet.

•Vælg dine tæpper og håndklæder. Forbedre din farvetema med tæpper og håndklæder, der ikke distrahere fra din historie-linje. Solid farvet tæpper og håndklæder er at foretrække, men mønstrede tæpper og håndklæder arbejde så længe de passer til din historie-linje og ikke i konflikt med andre mønstrede tilbehør.

•Vælg finurlig accenter. Accenter er de fornøjelig scene-stealers i hver historie linje. Bruge elementer som dekorative sæber, billeder og stearinlys til at støtte din historie-linje.

•Brug gamle stald træ. Nødlidende laden træ er populære til brug i det amerikanske land udsmykning stil. Det er billigt og normalt fortæller historien om en gammel gård. Bruge nødlidende laden træ billedrammer, håndklæde barer og opbevaringshylder over toilettet. Nødlidende træ fra et gammelt udhus tilføjer en endnu mere charmerende touch.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com