Hvordan til at dekorere dit badeværelse med antikviteter

July 19

Bruge antikviteter til at dekorere dit badeværelse i en elegant, glamourøse stil. Hvis du er på et budget, omdanne dagligdags elementer, såsom kasser og krukker, til stilfuldt badeværelse indretning. Supplere antikviteter med blondegardiner og blød maling nuancer, fløde, lavendel eller rose. Bland elementer, du allerede har, såsom håndklæder, med autentisk vintage stykker at skabe et helt nyt badeværelse design.

Instruktioner

•Udskift din moderne badekar med en klippefast claw-fods version for autentisk vintage stil. Puste nyt liv i den antikke badekar ved at male den. Bruge rust-resistente maling, såsom Rust-Oleum, som kommer i en bred vifte af farver og overflader (Se ressourcer). Bruge guld maling på fødderne for et glamourøst look; Bladguld tilbyder flere metallisk toner, fra antik bronze til rige guld (Se ressourcer). Brug en klar plast liner og en vintage linned med søde broderier detaljer som et badeforhæng.

•For en gamle Hollywood påklædningsværelse-inspirerede look, købe en antikke forfængelighed bord og stol sæt; bruge det til at udfylde en tom nook i dit badeværelse. For en vintage landstil, vælge en hvid Flet sæt; vælge en poleret træ version for et klassisk look. Placere en antik håndholdt spejl på bordet for at fuldføre udseendet.

•Få kreative ved at dreje antikke træ værktøjskasser til smykker indehavere. Holde den rustikke træ look, eller male boksen til at matche dit badeværelse indretning. De lille slots er ideelle til at holde armbånd, halskæder, ringe og andre små personlige genstande.

•Udskift din kedelige metal doorknobs med vintage krystal versioner for en instant skud af stil. Du kan også bruge de glamourøse udseende knapper på dit badeværelse væg til at holde håndklæder og badekåber til et sammenhængende udseende.

•Brug antikke glas Mason Krukker for at holde toiletartikler og forskellige odds og ender, som bomuld bolde, bobby stifter og Q-tips. Placer krukker på dit badeværelse counter tops for en enkelt vintage look. Du kan også bruge krukker til hold friske afskårne blomster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com