Hvordan til at dekorere dit brusebad i en abe-tema

August 15

Hvordan til at dekorere dit brusebad i en abe-tema

Fejre ankomsten af en ny lille abe ved at planlægge en baby bruser med lille tegneserie-lignende og overdådigt aber i hele huset. Bruge dekorationer til at skabe et miljø, der efterligner en abe naturlige habitat. En abe tema fungerer godt for en baby dreng eller pige, så længe du bruger de rigtige dekorationer til at trække dit tema sammen. Vær kreativ og gøre din dekorationer skiller sig ud sammen med hosting håndværk, spil og aktiviteter, der passer med temaet.

Instruktioner

•Tape papir aber iført pink, grøn eller blå bleer på væggene i hele huset. Du kan gøre disse aber dig selv eller købe papir aber på håndværk butik, party butik eller online. Hvis aberne ikke er iført bleer, klippe papir i form af bleer og lim dem på papir aber. Hvide bleer med pink eller blå buer på begge sider kan også arbejde.

•Sæt hvid, blå, grønne eller pink klud dukke bleer på Plys aber. Hvis du ikke kan finde dukke bleer, kan du placere regelmæssig baby bleer på de udstoppede dyr og derefter lime blå eller lyserøde sløjfer på bleer.

•Brug dobbeltklæbende tape til at fastgøre silke ivy vinstokke langs grænsen af tabellen counter, nuværende og inden for andre områder af huset. Du kan tape nogle af vinstokke på væggene, så de hænger ned fra loftet. Vinstokkene tilføje en jungle-lignende føler til Babyshower.

•Tie pink eller blå balloner rundt alle stole på baby shower og tape balloner på væggene i hele huset. Du kan også har andre farvede balloner, afhængig af hvis bruseren er for en dreng eller en pige. Grøn, lilla og rød balloner også arbejde. Bare Vælg dekoration farver baseret på de vigtigste farver du vil indslag på bruseren.

•Sæt en kage formet som en abe ansigt på kage bordet eller counter. Du kan spørge baker at tilføje detaljer, såsom en blå eller lyserød sløjfe, afhængigt af om bruseren er for en dreng eller en pige. Cupcakes med lille abe figurer, abe-formet chokolader og abe formet sandwich også arbejde samt mad til festen. Brug en abe-formet cookie cutter til at oprette abe-formet sandwich til tabellen mad.

•Sæt falske planter i hele huset, og sikkert lidt legetøj aber inde i planterne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com