Hvordan til at dekorere dit brusebad

February 21

Hvordan til at dekorere dit brusebad

En baby brusebad er en betydningsfuld begivenhed for mor-til-være. Det er en tid fuld af håb og glæde, mens de afventer ankomsten af den dyrebare nyfødte. Babyshower giver en tid til familie og venner til at deltage i fejringen af præsentere æresgæst med nyttige gaver til barnet. Dekorere partiet bør afspejle kønnet på nyfødt, hvis du kender det, eller den lille planteskole, at mor har valgt temaet.

Instruktioner

•Display helium balloner rundt i lokalet til at tilføje en festlig luft til Babyshower. Farve koordinere dem til dit tema. Binde ballon streamers til ryggen af stole eller tabellen gave eller mad. Balloner er tilgængelig i en bred vifte af farver og billeder. Om temaet er Peter Plys, Sesame Street eller Tøjdyr Bamser, er butikken tilbøjelige til at have balloner i temaet.

•Spread duge over tabellerne gave og mad før du tilføjer de andre accoutrements. Dette tilføjer en feststemning til rummet. Brug plastic, papir eller en klud duge på en af farverne i dit tema.

•Pick papir-varer, der supplerer temaet. Hvis du kender kønnet på barnet, er temaet muligvis pink eller blå. Ellers, mynte grøn og bleg gul er unisex muligheder. Papir varer kommer ofte i trendy temaer, der matcher indretning i børnehaven, og det er et klogt valg at gøre Babyshower mindeværdige.

Hæng bannere eller farve-samordnede kranse på væggen rundt i lokalet eller bag tabellerne gave eller mad.

•Indstil en centerpiece i midten af tabellen gave eller mad. Ofte, vil værtinden vælge en centerpiece, der er nyttig som indretning i den nyfødte børnehave, såsom en ble kage, en skulptur, sparegris eller silke blomst arrangement, der afspejler indretningen i børneværelset.

Tips & advarsler

  • Dekorere en gyngestol eller andre behagelig stol for mor-til-være i nærheden af tabellen gave. Kaste en blød baby tæppe over ryggen, tilføje balloner, bånd streamers eller andre pynt til stolen tilbage. Dette gør æresgæst føler særlige.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com