Hvordan til at dekorere dit hjem for ro

August 23

Hvordan til at dekorere dit hjem for ro

Ordet "home" bør betyde "haven" til mennesker. Ideelt, det er det sted, hvor folk i land for enden af en lang dag, og når de sættes sammen lige, giver en følelse af ro. Mens for mange mennesker er den simple handling af nær forestående hjem beroligende nok, vil trin boligejere kan tage sikre, at deres hjem fremme fred og ro. Ved at vælge beroligende farver, simpelthen tekstureret tilbehør og minimal møbler, kan denne betingelse opnås.

Instruktioner

•Gravitate mod stilarter, embrace enkelhed. Japansk udsmykning stil, for eksempel, bruger nogle stykker af møbler, undgår rod og omfavner en neutral farvepalet. Mens du ikke behøver at gå helt ud og dekorere dit hjem i japansk Zen style, tage dine signaler fra denne type af stil og lade det påvirke dine beslutninger.

•Undgå rod for enhver pris. Rodet rum fremmer normalt ikke en følelse af ro. Gå til en minimalistisk look. Vælg et par centrale stykker og ikke alt for mange knick knacks.

•Settle på én vigtigste farve som tåget grønne eller lys blå. Disse farver er kølige og rolige. Find accent stykker, der bærer farverne og male væggene med farven. Disse farver minde folk i ocean og vand og bringe psykologiske ro til mennesker omgivet af dem.

•Gravitate mod en lys-farvet polstring som fløde eller tan på møblerne. Funktionen pyntepuder i samme farve. Hvis du vil tilføje en lille spænding uden at gøre tingene vist "travl", lede efter puder, der har et mønster vævet ind i stoffet. Hvis du skal indføre en anden farve, prøv kaffe brun i en linned stof. Denne jord tone er beroligende og minder om den rige jord under fødderne.

•Achieve balance i rummet af byder på ujævnt og glat tekstur i lige store dele. For eksempel kan du har en poleret træ gulv og beslutte at dække det med en simpel vævet mat.

•Utilize åbne rum. For eksempel, center din møbler i midten af rummet omkring et tæppe. Placer din sofa og et par stole plus et sofabord i midten. En lille bordplade springvand på sofabordet bringer en rolig touch til arrangementet. Det ser temmelig og se og høre vandet falder ned siderne af springvandet er afslappende.

•Kontrollér brug af masser af grønne planter. Disse fremme en frodige, næsten skov-lignende følelse. Placere dem i hjørnerne i nærheden af et åbent vindue, hænge dem fra loftet, og læg dem mellem den stolene og sofaen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com