Hvordan til at dekorere dit hjem i haven stil

February 28

Hvordan til at dekorere dit hjem i haven stil

Når dekorere dit hjem med en havestil, indarbejde udseendet af naturens elementer. En frisk haven indretning stil vil indgyde dit hjem med dynamik året rundt. Bruge et sun-dappled veranda eller blomsterhave som inspiration, når designe udseendet. Vær kreativ og omdanne indretning stykker traditionelle haven elementer.

Instruktioner

•Paint vægge en garden-inspireret farve. Vælg bløde pastel nuancer, såsom smør gul, rose pink eller lavendel for en charmerende stil. Vælge fern grøn eller himmelblå for en forfriskende, natur-inspirerede look.

•Decorate med hvid Flet møbler, der minder om stykker fundet på land indgangsparti. Købe en vidjer kærlighed sæde og stol sæt til at forbedre en stue. Pynte et soveværelse med en hvid Flet hovedgærde, natbord, kommode og forfængelighed tabel sæt.

•Vælg plante-, frugt- og blomster-tema tekstiler. Dekorere en vidjer kærlighed sæde og stol med puder med grønne og pink kål-rose mønstre. Dække en seng med en hvid dyne med pulserende wildflower designs. Placer en vintage røde kirsebær-trykt klud på et køkkenbord.

Hæng florlet hvid gardiner broderet med små fern eller blomst design. Installere bambus blinds nedenunder gardiner til ekstra beskyttelse af personlige oplysninger.

•Transform haven emner til kreative home decor. Fyld en galvaniseret tin vandkande med diverse tørrede blomster og bruge det som et køkken tabel centerpiece. Hænge køkken eller badeværelse håndklæder på en vintage smedejern haven trellis. Dekorere en terracotta plante pot med akryl maling og stencils og bruge det til at gemme bestik eller små elektronik. Fyld en antik wire fuglebur med keramisk fugl statuer og suspenderer den fra et soveværelse eller stue med loft.

•Incorporate friske blomster og planter i designet. Placere vaser af friske-cut havens blomster på borde, reoler og hylder. Hænge en draperinger ivy planten over en køkkenvask.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com