Hvordan til at dekorere dit hjem med en blå og hvide ordningen

September 26

Hvordan til at dekorere dit hjem med en blå og hvide ordningen

En blå og hvid farveskema i dit hjem udstråler en fredfyldt følelse på grund af cool farvepaletten bruges i hele huset. Der er mange mulige steder i dit hjem, hvor du kan optage dette farveskema, så du kan visuelt binde indretningen sammen i hele dit hus. Dette kan du bruge denne farvepalet med næsten enhver udsmykning stil, fra eklektisk til fransk provencalsk.

Instruktioner

•Paint en koboltblå fokale væg i stuen eller den. Male væggene omkring den fokale væg hvid, eller hænge op en blå og hvide tapet på disse vægge. Dekorere fokale væggen med et Billedgalleri. En serie af blå og hvid i stedet for sort-hvide fotos på væggen tilføjer en visuelt interessant indslag. Bruge hvid billedrammer for at gøre dem skiller sig ud fra den blå fokale væg.

Hæng en blå pil plade samling over en forstuen bue eller vindue sæde. Hvis du har en stor samling, vises det i en blå eller hvid skab med glas låger.

•Mix mønstre. Vælg mønstre på din polstring, sengetøj, gardiner og tæpper, der har både blå og hvide designs. Farverne vil fungere som en visuel bindemiddel, så du kan blande forskellige mønstre såsom fleur-de-lis, paisley, prikker og striber. Sørg for at du har et par solide blues og hvide at skabe visuel balance.

•Paint området hylde i en indbygget reol blå og hvide lister. Hvis du vil have en dramatisk udseende, gå med en meget mørkeblå mod hvide. For en mere subtil effekt, skal du vælge en pastel blå til hylderne.

•Lay ned en blå og hvide område tæppe på en solid blå eller hvide tæppe. Vælge et mønster til tæppet, der supplerer den udsmykning stil du har valgt til rummet.

•Paint ulige møbler stykker hvid at forene dem. Tilføj blue trim. Denne teknik virker hvis du har indrettet i landlig stil, som favner ukurante malede møbler.

•Kontrollér en formel blå værelse ser større ved hængning store spejle med hvide rammer på væggen. Dekorere væggen desuden ved hængning stearinlys sconces ved siden af dem; Sørg for at sconces har blå glas pærer eller blå stearinlys i dem til at binde disse dekorative funktioner med resten af rummet.

•Display en antik blå flaske samling, blå og hvide stearinlys eller et udvalg af hvide skaller på pejs mantel. Hænge et stort maleri eller fotografi af en hvid strand mod en blå ocean over kaminen.

•Paint trapper blå med hvide sider. Male skinner hvidt og gelænderet blå.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com