Hvordan til at dekorere dit hjem med en følelse af land

January 5

Hvordan til at dekorere dit hjem med en følelse af land

Et land-stil hjem fremkalder en følelse af varme, hygge og tradition. Mønstre, antikviteter og sengetøj er brugt rigeligt i landet udsmykning, som er naturlige materialer som træ og sten. Farve bringer liv til et værelse og gør det føles indbydende. Og personligt præg som hjemmelavet quilts og arvestykke stykker gør et landsted føler komplet.

Instruktioner

•Paint eller tapet på væggene. Hvis Tapetsering et helt rum er for meget for dig, prøv at installere en stol jernbane en tredjedel af vejen op på væggen og skjule område under stol jernbane. Eller male væggene en blød men varm neutral farve, som en meget bleg, cremet gul.

•Brug mønstre liberalt. Striber, striber og andre mønstre giver et hjem en traditionel land følelse, ifølge "Country Living" magasin. Kant gardiner du allerede har med mønstrede bånd, eller tilføje nogle tjekket puder til din spisestue stole. Floral-mønster pyntepuder kan varme op en sofa eller lænestol, og et muntert mønstrede område tæppe vil bidrage til at gøre et rum føler indbydende.

•Skabe naturen indendørs. Planter og blomster tilføje til et værelse land følelse. En antik keramik kande fyldt med roser ser fantastisk på et spisebord. Placere planter i vidjeproduktionen indkøbskurve eller gamle hat kasser for en gammeldags udseende.

•Accessorize omhyggeligt. Bruge traditionel eller antikke genstande. Et slanke metal lampe, for eksempel ser ud af sted i et land-inspireret hjem. Vælg i stedet en gammel glas-lampe, der fylder rummet med varme. En samling af plader, der hang på væggen er en klassisk land touch, ifølge "Country Living," som er dyner. Hænge quilts fra quilt indehavere, eller stable dem pænt i en åben garderobe.

•Incorporate kig i hele dit hjem. I køkkenet, hænge kobber gryder og pander over en ø. Sætte et kunstfærdigt indrammet arvestykke spejlet over en forfængelighed i et gæstebadeværelse. Hvis du allerede har en clawfoot badekar, så meget desto bedre.

Tips & advarsler

  • Land behøver ikke at være gammeldags. Moderne landlig stil betyder, at give land hæfteklammer et moderne twist. Reupholster en antik sofa med en moderne stof, f.eks. I stedet for Tapetsering din hele spisestue, hænge indrammede tapet paneler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com