Hvordan til at dekorere dit hjem med en italiensk tema

June 23

Hvordan til at dekorere dit hjem med en italiensk tema

Italiensk udsmykning er om fanger den farvepalet, du finder udenfor og overbringe sig i jeres hjem for en varm og energiske stemning. Fra den dejlige udsigt over havet til de bølgende bakker i Italien vrimler farver af jorden i italiensk udsmykning. Rige farver, der tilbyder varme og ro styrke ethvert hjem, dekoreret med denne stil. Du vil også se mange former for naturlige elementer i italiensk stil, herunder sten og granit.

Instruktioner

•Vælg varme, jordagtige farver. Røde, grønne, brune og gule besidder nuancer, der udstråler varme og kopiere den sanselige fornemmelsen af italiensk udsmykning. Guld toner på vægge gør gæster føler sig velkommen. Dybe blues og nuancer af hvid accent andre farver, fordi de bringer de udvendige farver fra naturen ind i stuen.

•Texture dine vægge med en fresco eller stuk teknik før maleri. Det vil kopiere udseendet af mange hjem i Italien.

•Mix antikviteter i din indretning snarere end fylde dit hus med kun nye emner. Tage sig tid til at gå til loppemarkeder, og antikke butikker at finde stykker du sætter pris på, vil dermed også kunne supplere dit tema. Italiensk tema boliger har en kombination af gammelt og nyt tilbehør.

•Brug keramik og terra cotta i din indretning. Disse objekter egner sig til italiensk indretning, supplerer tekstureret vægge. Bruge naturlige materialer som sten, skifer og granit bordplader og gulvbelægning til at forbedre dit look.

•Opret inspireret, stimulerende rum. En sten eller mursten væg i dit køkken skaber en rustik stemning og straks giver rummet en italiensk stemning. Fyld din køkken med keramik og skåle i dæmpet jorden farver. Du kan også overveje buer i døråbninger og kolonner til en gammel kvalitet. Tænk på at fjerne døre og ved hjælp af en buet døråbning til at forbinde to levende områder.

•Brug træbjælker i loftet til at forbedre, hvad du har fået gang i rummet. Tekstur fra bjælker vil forbedre andre teksturer, du har, at fuldføre udseendet.

•Think af områder, hvor du kan medtage et vægmaleri af en traditionelle italienske landskab. Dette kunne være i et badeværelse eller i slutningen af en entre. Brug din vægplads kreativt

•Brug mosaikker. Mosaikker fange stemningen i italiensk udsmykning, der kan være moderne eller gammeldags. Bruge farver og mønstre, der arbejder med farveskema i dit værelse (s).

•Sæt en bistro ligger i din baghave for smagen af en gadecafé i Italien.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com