Hvordan til at dekorere dit hjem med Kirei bord

July 18

Hvis du vil grøn med træprodukter, er det svært at gøre det bedre end bruge Kirei bord. Kirei bord er lavet af genbrugt sorghum fiber. Sorghum er en græs anvendes primært til husdyr foder, men også for fødevarer kendt som guinea korn, dura eller kaoliang. Den vokser let i varmere klimaer. Normalt fibrene er strippet fra korn og kastet ind i deponeringsanlæg eller brændes, men når genanvendt, den hurtigt voksende materiale kan blive omdannet til vægbeklædning, lofter, møbler, frysere eller gulve. Det giver tredje verden landmændene en ekstra indtægt. Fabrikker, der behandler Kirei bord beskæftiger lav forurening fremstillingsmetoder, der minimerer energi forbrug og spildevand generation. Først tages i brug i 1995, er det først nu begyndt at fange den. Her er hvordan det bruges.

Instruktioner

•Understand hvordan det er lavet. Sorghum stilke er strippet, vasket og vævet. Dernæst er de varme presset med en ikke giftig lim, KR Bond, der er i modsætning til dem, der almindeligvis ansat til at gøre spånplade eller krydsfiner som afgiver formaldehyd. Kirei bord er kendt for sin lave emissioner af flygtige organiske forbindelser, VOC. Arkene er skåret i 3 x 6 eller 4 x 8 fod paneler, der er stærkt, let og modstå vridning.

•Eftersom det kan chip langs så nedskæringer, anbefales efterbehandling materialet først med en sealer pelsen. Sørg for at bruge en høj kvalitet savklinge, fodring bestyrelser på en ensartet hastighed

•Når boring det er bedst at bakke et panel med skrot materiale at undgå chips på udgangssiden. Mens routing, skal du bruge en hastighed på 20.000 PM med dobbelt-riflede bits. For at udfylde huller eller chips, fungerer standard træ at sætte godt. Som sædvanlig, matche farven så tæt som du kan.

•At deltage ark velkommen til at bruge søm, skruer, hæfteklammer bolte eller lim. Skruer designet til spånplader fungere bedre end dem, til træskruer. Spiral negle holder bedre end straight negle. Sømning i kanten korn vil producere mindre bedrift magt end træ, så disse leddene bør styrkes.

•Exposed Kirei bord kanter skal være færdig. Kirei bestyrelser kan fyldt, farves, lakeret, lakerede eller malede af vand, olie eller uretan maling. Belægningerne bør anvendes på 70 grader Fahrenheit eller højere.

•Medite II er en populær Kirei bord produkt, som er et perfekt valg for miljømæssigt følsomme anvendelser som hospital møbler eller skoler. Selv om det er en Træfiberplader med en højere procentdel af harpiks end krydsfiner, producerer det ikke flygtige organiske forbindelser. I modsætning til spånplader, er ikke lavet af enkelte chips, men fibre så der er ingen korn, gør det muligt at blive skåret i mindre segmenter. Det kan ikke bruges udendørs eller for tagene eller vægge. Men det har en glat ensartet overflade, som maling og pletter overholde let. Kanterne kan slibes let. Før du arbejder med paneler, og gemme dem på et fladt plan overflade i dit miljø til at håndtere fugt. Skruer er den foretrukne fastener, især lige skaft metalplade skruer, der holder bedre end tilspidset træskruer. Drill guide huller før skrue.

•Hvis du ikke planlægger at arbejde med Kirei bord selv, holde øje åbne for materialet på grønne møbler levering huse. En markant tendens er at kombinere Kirei med accenter af hårde genbrugstræ som valnød.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com