Hvordan til at dekorere dit hjem med levende, tørrede og kunstige blomsterarrangementer

November 1

Hvordan til at dekorere dit hjem med levende, tørrede og kunstige blomsterarrangementer

Blomsterdekorationer kan placeres i ethvert rum i hjemmet, herunder køkken, spisestue, soveværelse, badeværelse, familieværelse, og i væggen nicher. Afskårne blomster er placeret i en dekorativ vase med vand og vises som centerpieces, i et køkkenvindue eller andre meget synlige placering. Dagens kunstige blomster kan være meget realistisk, fjoller udslagsgivende botanik entusiaster overalt. Og nemlig dem hvem kan ikke lide afskårne blomster, men også ønsker ikke nogen fakery i deres hjem, tørrede blomsterdekorationer er en vedligeholdelsesfri, æstetisk tiltalende valg. Her er hvordan man kan dekorere dit hjem med blomsterarrangementer.

Instruktioner

•Decorate ved hjælp af afskårne blomster som roser, Baby's Breath, lavendel, tulipaner, solsikker, liljer, orkideer og påskeliljer gør en stor centerpiece og fylder luften med en frisk duft. Afskårne blomsterarrangementer kan være placeret i ethvert rum i hjemmet - køkken, spisestue, stue, værelser eller endnu et badeværelse. De sidste flere dage i en vase, halvt fyldt med vand med mulighed for at tilføje en dråbe eller to af flydende vegetabilske fødevarer.Placer en lille lavendel og rosmarin blomster buket på et badeværelse counter. Denne kombination giver rummet en frisk duft, og det er også bruges til nogle bryllup buketter. Orkideer er forgudet af mange for deres slående ensomme skønhed og kan bruges som en centerpiece. Placer blomsterdekorationer ved hjælp af tulipaner, tusindfryd, valmuer, solsikker, liljer, påskeliljer, Celosia (alias hanekam) og Baby's Breath i en dekorativ vase og skærm i et køkkenvindue eller på en bordplade eller en tabel.

•Brug tørrede blomster for at gøre en krans; eller placere tørrede blomsterdekorationer i områder af huset du normalt ikke færdes. Den lilla-blå farve og lange stængler af lavendel gør en slående tørrede blomsterarter arrangement, især i køkkener og badeværelser. Alternativt, kan du placere en enkelt rose i en sølv antik vase og display på din antikke kommode.

•Decorating med kunstige blomsterarrangementer. Kunstige blomster har været lo og spottede i årtier for deres grimme, påfaldende falske udseende. Dagens kunstige blomster er dog en helt anden historie. Du kan finde en overraskende bred vifte af realistisk udseende blomster og grønne planter i din lokale hjem og haven eller hobby butik. De er pleje-fri og evig, der kræver kun en mindre afstøvning ny og næ. Høj mur nicher eller hylder er ligeledes gode steder til at dekorere med kunstige blomster, som du ikke behøver at komme op på en stige til vand.

Tips & advarsler

  • For at forlænge levetiden af afskårne blomster, trim stilke en fjerdedel tomme hver dag. Alternativt, du kan sterilisere vase med en blegemiddel-vand-blanding, før du sætter blomster i, eller blot bruge en dråbe eller to af kommercielle flydende vegetabilske fødevarer hver anden dag. Du kan tørre dine egne blomster ved dyrkning af velegnede planter som solsikker, zinnias, roser og Dahlia. Skære stænglerne i morgen eller aften, og Vedhæft wire for at dæmme op og hænge til tørre. Derefter, med blomstermotiver skum i en dekorativ plantageejer, oprette en buket, som du kan placere på et spisebord som en centerpiece, på køkkenbordet eller i et dametoilet.
  • Håndtere tørrede blomster med omhu, så de ikke kaste deres blomstrer på overflader.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com