Hvordan til at dekorere dit hjem med ukurante møbler

December 9

Du behøver ikke at købe dine møbler i forudbestemt, næsten identiske sæt for at opnå et tiltalende samlet look. Uanset om du har akkumuleret et sortiment af ukurante møbler og ønsker at gøre det se bedre sammen eller hvis du er klar til at købe møbler men kan ikke lide den ultra-matchede look, følge enkle, fornuftige udsmykning strategier for at gøre dit hjem til at se put-sammen, forkerte møbler og alle.

Instruktioner

Forpakket en bestemt type af møbler. Hvis du køber møbler til dit hjem og vide du har tendens til at favorisere den forkerte look, vælge en bestemt slags møbler, forenet med en stil, gør eller materiale. For eksempel, købe kun mørke træmøbler, kurvemøbler, victoriansk stil møbler, 1950s møbler eller beach-fremmane møbler.

•Inventory møbler du har og se, hvis noget går sammen. Du kan finde, inden for din uoverensstemmende sortiment af møbler er delmængder, der koordinerer pænt hvis du placerer delmængder i separate rum. For eksempel, mørke træmøbler går i stuen, tunge victorianske møbler går i alrummet, retro møbler går i det store soveværelse og kurvemøbler hører på verandaen. Tænke uden for boksen, når arrangere møbler. For eksempel to forkerte tabeller af lignende højde kunne skubbes sammen at gøre en større spisestue bordet, som illustreret i en lejlighed terapi hjemmeside kaldet artiklen "Flickr Find: uoverensstemmende spisestue borde."

•Syn samle møblerne. Når folk ser på et værelse, deres øjne tendens til at gruppen ting af lighed. Tweak dine møbler for at gøre det ligne et matchede sæt, selv om det ikke er. For eksempel male alle møbler i et givet område hvid med navy trim eller lak det sort med stenciled guld kalligrafiske bogstaver stavning ud familie initialer. Til forkerte køkkenstole, sat på runde hynder betrukket med samme stof. Møbler kan visuelt unified af tekstur, materiale, farve eller stil.

•Træk det sammen med en enkelt vægfarve. Hvis væggene i hele huset er en enkelt farve, vil visuel kontinuitet mellem værelser hjælpe rum føle koordineret og indrettede selv hvis møblerne ikke svarer. At have en enkelt farve til væggene kan også gøre et hjem føler større af nedtrapning hvori splittelsen mellem værelser. Skiftevis, male nogle dele af huset en lys farve og nogle mørke, gruppering møblerne i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Møbler malet eller betrukket hvid kan passe ind i næsten enhver udsmykning ordningen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com