Hvordan til at dekorere dit hjem med vestlige temaer

December 16

Hvordan til at dekorere dit hjem med vestlige temaer

Vælge at dekorere dit hjem med vestlige rører, et tema med all-American appel. Vestlige temaer er hyggelige og komfortable, bringe i elementer udefra til at skabe en følelse af harmoni med jorden mens ære en amerikansk livsstil. Fra rustik til mere formelle og elegante, kan Western udsmykning temaer give hjem en afslappende stemning, hvilket gør gæster føler sig velkommen og komfortable.

Instruktioner

•Vælge et farveskema, der bedst fremhæver vestlige indretning. Vælg farver fundet udenfor, dyb grøn, terra cotta, mursten røde, nuancer af blå, grå, creme, tan, kakao og hvid. Gyldne farver som gul eller en lys beige, tilføje varme til værelser, mens nuancer af blå inspirere fredfyldthed.

•Vælg gulvbelægning, der supplerer temaet. Vælg keramiske fliser i dit Western-stil hjem, hvis udseende er mere moderne. Mørke trægulve også arbejde fordi de blander godt med land og moderne vestlige stilarter. Vælg område tæpper til at skabe den rette stemning. Et vævet tæppe giver et mere rustikt look, mens et tæppe med striber eller blokke af farve, der matcher indretningen tilbyder et mere elegant look.

•Decorate med en bred vifte af teksturer og farver. Teksturer du vælger vil hjælpe med at bestemme at stemningen i temaet. For eksempel, vælge terra cotta keramik, jern inventar, kurve og tæpper til at tilføje interesse for værelser. Læder stykker, såsom møbler puder eller lampeskærme, også tilføje en vestlige flair.

Hæng illustrationer, der fremhæver temaet. En antik vogn hjul giver et værelse alle tegnet det behov. En anden mulighed er illustration skildrer farverne i et Western landskab. Heste, græsgange og kløfter giver behagelig scener med masser af jordfarver som brun, beige, sort, blå og grøn. Lede efter usædvanlige stykker, som branding strygejern, dyreskind eller gevirer føje tegn til dit hjem.

•Vælg belysning, der forbedrer værelserne samt din vestlige tema. Lanterner bringe en vestlige ånd til værelser, såvel som jern og metal kunst lysekroner. Dekorere med stearinlys i forskellige størrelser og farver. Vælg en stil, der supplerer resten af dit indretning, og placere dem i nærheden af værelser fordeler lyset jævnt.

•Tilføj vestlig tilbehør til ekstra tegn. Shop for usædvanlige poster, såsom boot sporer eller whisky flasker. Omfatte en dyremotiv, såsom rådyr eller fisk, at etablere et tema. Udfyld kurve med kogler, blade og vilde blomster til et tiltalende udseende, der bringer i udendørs.

Tips & advarsler

  • Shop for tilbehør på antikke og vestlige butikker.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com