Hvordan til at dekorere dit hjem som et Pro

June 14

Udsmykning dit hjem kan være både tidskrævende og overvældende. Men du behøver ikke at ansætte en indendørsarkitekt at få arbejdet gjort. Selv om det er en stor opgave at gennemføre på egen hånd, det vil tillade dig at optage din personlighed og ønsker at blive tvunget ind i de nyeste modeluner. Og med nogle gode råd, kan du gøre det ser ud som du er professionel indretningsarkitekt. Her er nogle skridt, så du kan lave netop at.

Instruktioner

•Indstil din stil. Hver bolig skal have en bestemt stil, uanset om det er rustikt, moderne, klassiske eller bare plain eklektisk. Beslutte, hvilken stil bedst definerer du og dekorere i overensstemmelse hermed.

•Decide på et farveskema. Måske ønsker du dit hjem til at føle sig varmt og hyggeligt, måske du foretrækker cool og rolig. Bestemme et farveskema afhængigt af den følelse du formidle og finde nogle gratis farver til at støtte den.

•Indstil et budget. Har ikke meget at bruge? Eller måske du ønsker at gå brød helt redecorating hele dit hjem. Læg et budgetplan og hvor meget du er villig til at bruge... og derefter nægte at gå over det. Bestemme din bedste betalingsplan på samme tid.

•Shop omkring. Besøge masser af boligtekstiler og Møbelforretninger. Kontrollere løbesedler for salg og særlige tilbud. Planer om at få nogle gode tilbud, så vent til salg hvis du skal.

•MAP ud af en møbler arrangement. Når du har købt de nødvendige til at dekorere, kortlægge et arrangement for dit hjem til at bestemme, hvad der vil gå hvor møbler. Dette vil spare dig en masse hovedpine når møblerne ankommer.

•Tilføj personlige præg. Når du har alt det nødvendige for at gøre din plads en hjem, tilpasse det! Har kun store-købte varer vil forlade dig følelsen som om du bor i et showroom. Bring out billeder, familiens arvestykker, skattede poletter eller noget, der gør dit sted din egen.

Tips & advarsler

  • Købe møbler i neutrale farver er ofte din bedste satsning. Du kan tilføje enhver form for accent farve til at lyse det op. Hvis du bliver træt af tan møbler og blå accenter i din stue, kan du oprette en helt anderledes udseende ved at holde tan men bytte blå med rød. Og du behøver ikke at re-gøre hele rummet bare for at få en anderledes udseende!
  • Kontroller, at du finde gratis farver til at gå med den store farveskema i rummet. At have et værelse indrettet helt i blå kan være overvældende. Tilføje nogle anstrøg af orange eller gul til at komplimentere det, så en anden neutral farve som creme til at neutralisere noget alt for overvældende.
  • Undgå at blande stilarter. Det vil se lidt fjollet, hvis du forsøger at blande rustikke log møbler med en minimalistisk moderne stil. Du ikke ønsker dit hjem ser som en garage salg, så hvis du ikke kan gøre op dit sind, bruge de forskellige stilarter i separate lokaler. Der er jo sådan noget som "for eklektisk."

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com